Saturday, August 13, 2011

"Kad Raya + Duit Raya Fairus Ibrahim"

story-mory by mariatul yang kepoh dan bijak.


thanks to ZARA sebab tag aku join benda nih. actually, kalau sape2 yang kenal aku, aku memang jarang join benda2 ni. since aku kerja dan suke sangat dengan benda alah yang bernama duit ni, mata aku terus berpinau bila tengok hadiah yang FAIRUS IBRAHIM dan CIKGU FIQRIE ni offre. bhahaha.. takpe2. ade rezeki adelah. sebab aku kalau join GA memang TAK PERNAH dapat. what? tak paham lagi? ok, aku memang tak pernah menang join mane2 GA. so, aku putus harapan dan kalau nak join2 benda ni. tapi takpelah. sekadar mencuba nasib. mane tahu rezeki bulan pose nih sekelepuk RM20 tu kat aku kan...:)
ni adelah GA duit raye.. moh tengok banner..:)



alololo comelnye banner die. sumpah berkobar2 aku nak join sebab nak duit ghaye! *bak kate lisa surihani.
ampun kak lisa.. ampun!

BUT guys, mesti ade syarat2nyer!
moh kite lihat benda apelah yang si FAi dengan cikgu tu bagi kan....

1. Copy banner di atas dan pastekan dalam entry yang bertajuk 
"Kad Raya + Duit Raya Fairus Ibrahim" 

2. Follow blog Fairus Ibrahim dan blog Cikgu Fiqrie, sebab dia sponsor duit raya.

3. Tag 3 kawan korang.

4. Link kan banner tu ke entry GA Fairus Ibrahim. 

5. Postkan link di ruangan comment. 

pastu ern, yang aku sebok2 kate hadih tu plak, korang boleh tengok kat sini!

1. Kad raya big size + 3D kartun + bunyi2 & Duit raya RM20 

2. Kad raya kecik sikit dari size yg no.1 & duit raya RM15 

3. Kad raya size sederhana & duit raya RM10 

4. 3 orang pemenang saguhati akan menerima kad raya & duit raya RM5 

since semua syarat aku kena ikut, yang tinggal hanyelah! tag..
kat sini aku nak tag kawan sejati aku..


kawan blogger baru aku..


ngan kawan sekerepek a.k.a merepek...



p/s: nak duit rayer...:) eh, tarikh tutup 21 ogos!




4 comments:

Chachos Cheezy Wedges said...

hahaha... aku pon ader... terharu2!!

.zara. said...

yey ! :)

Saraaa Leen said...

gdluck :)

Fairus Ibrahim said...

salam awak . . .
wah3 ! awak dah menang GA sy . tahniah !

tolong emailkan alamat secepat mungkin ok !
simple_as_fai@yahoo.com