Tuesday, April 27, 2010

ucapan terima ksih dari ku...=d

terima ksih syg coz tulis sume nye...
    sy hargai sgt sgle y dtulis...
            syg kn kmu sgt3 smp akhir hyt abg...
                         thanks...lve 2 so much..
                                dan kmu bkn lh pekerja sy....
                                           kmu lh tetamu dlm ati sy..=d



                                            dr: mr aris..=d

post mengade2 saye kepada dia...

nama penuh: mariatul kaftiah binti mohamadiah
umur: da 20tahun da..
no kad pengenalan: 900329-**-****
hobi: menjaga hati si dia...=p
pekerjaan: penjaga hati kepada aris..
gaji bulanan: ksih syg dan cinta dari aris..
cara kerja: cintakan dia dan sayangkan dia sampai bila2....

untuk dia: saya akan sayangkan kamu yea sayang...
everyday, i'll make up my love with new things for u..
i can't promise that my love is da best ever you have..
but, i can promise u that my love is the very best from me to you,
i'll love u until the end of my life...




















p/s: my mood in LOVE...=)

new header...

saje jek.. cantik x?? hehehehe
tq for reading this boring entry..
lalalala..
well, its mine..
so, like i care kalau ade yang x suke..

p/s: aku nak jugak letak header neh.. penat buat.. peluh2.. hak3...

Sunday, April 25, 2010

hehehehe.. sayang neh..=)

hm.. aku rase post yang bawah ni aku post da lame..
yang aku kate aku da cerai tu ha...
tetiba samalam my dearest said
"kenapa b letak title yang b da cerai??
takut abang nak baca tau.."
hahahaha.. kesian sayang aku..
takut dia nak baca.. lalalala~

 















p/s: nanti b update pape, b gtau ea sayang..=p

Tuesday, April 20, 2010

AKU DAH BERCERAI...

maaf.. mungkin jodoh kite dah takde..
bukan aku xboleh hidup dengan kau..
tapi aku nak kau tahu yang j0doh kita
dah ditentukan tak panjang...
maafkan aku..
aku tahu kau akan bahagia..
kau akan jumpa dengan yang baru...
dan kau akan lupakan aku..
aku akan jumpa dengan yang baru.. 
aku akan menikah dengan dia bulan 7 nanti..
aku bukan xnak jemput kau..
tapi aku rase biarlah aku bhagai dengan kekasih baruku..
namanya SEMESTER 3...
SEMESTER 2, 
maafkan aku.. kau akan bahagia dengan junior baru nanti...
aku akan cintakan SEMESTER3 lebih dari kau..
dan akan aku bagi kasih sayang pointer
yang lebih dari aku bagi kau sekarang..
selamat tinggal..
AKU CERAIKAN KAU.....

p/s:lalalalalala~  =p

Friday, April 16, 2010

my daddy...

diam tak diam..
da lame abah sakit..
dalam setahun lebih da..dari aku belum abis matrik samapi 
aku da nak abes semester 2 kat upm neh...
i'm proud of my mum..
mak sangat tabah dan kuat..
aku pon kadang2 rase macam putus asa tengok abah sakit..

the 1 thing that yang aku amat sedar sekarang...
my family sangat rapat sekarang..
masing2 berlumba nak bahagiakan my parent..
nak buat mak dan abah lupekan sekejap ape yang dorang 
rase..
penat, letih dan berputus asa...
but,
sekarang aku amat2 rapat ngan mak dan abah..
they gives me a lot of spirit..
sebelum study, aku akan kol mak..
sangat semangat nak study!!.=)

dulu aku sangat takut nak cakap dan berborak ngan abah..
apetah lagi nak manje2..
tapi tu dulu..
sekarang i'm share everything with my parent..
and they now who i'n lovin;' now...
hm... alhmadulillah,,
jadi betulla..
setiap peristiwa ade hikmah..
thanks Allah..=)

p/s: kadangkala happy, tapi bukan bermaksud kesedihan tu da hilang..
ianya still ade tapi kite kena pandai sorokkan..
dan kongsi kebahagiaan tuh bersama2...

Sunday, April 11, 2010

membuang mase...

hmm...
lame xupdate blog...
tulah.. 1st, pade semua readers...
beware...
tuhan da tunjukkan aku 1 benda yang aku rase
balasan atas ape yang dia da buat kat aku...

harini aku pergi membuang mase dengan rumet aku masi...
btw, lame betul x hang out sesama...
bangun tengahari.. mandi and p mines..
makan dan tengok wayang then balik...

mase nak tengok wayang.. aku kalut ngan si masi cari tempat..
aku kate kat sini, masi kate kat sane.. erk...
mane satu pun teman penin..
mase ngah kalut cari seat.. aku nampak sorang minah ni.. 
uish.. macam kenal..
eh..xkan dia...
(actually, dia da bukan kawan aku dunia dan akhirat lagi...)
pehtu, aku gelak2...
sorang2..coz she's dserve to do that..
balasan..
dulu dia kate aku lupe diri dan 
everythings that make me feel
like i'm so shit..
but today.. 
she's MORE SHIT.. hahahaha
da xde da benda alah yang ats kepala tu...
pe benda???
ala..yang orang islam wat tutup pale tuh...
ala.. yang namenya T>U>D>U>N>G....
yang si masi sebok nak tahu yang mane... 
so, mase da abes wayang, kiteorang tnggu la mane tau dia lalu...
xde pon.. ke aku salah nampak...
jomlah masi, kite kuar...
eh2.. keluar2.. tu dia.. berkepit ngan balak dia kat luar...
hahahahaha.. masi siap berenti nak tengok yang mane 
minah yang benci sangat kat aku...
tuhan nak tunjuk....
macam2 dia kate aku...
kalau mak ko tahu..mampos la ko...
tapi aku bukan mulut cam ko...
yang macam longkang.. 
and u're the shit FREN dat i never seen before...

p/s: lalalalala~ tuhan da tunjuk... 


Friday, April 9, 2010

diamlah hati...

biarkan semua berlalu..
jangan difikirkan lagi..
redhalah yang dia bukan untuk aku...
jangan ingat dia..
he's only adik...
walaupun  dia sebenarnya abang...


shu up hati....
jangan rindu dia lagi...

p/s: isk3..=(

Thursday, April 1, 2010

erk!!!

kenapa aku digosipkan??????
xterlintas bahwasanya aku akan jadi begini...
mengapa???
kenapa????
dimana????
berapa????
sawan aku ... arghhh!!














p/s: jelaskan!!!