Wednesday, February 20, 2013

malware dah takde. yey!

story-mory by mariatul yang kepoh dan bijak.

fuh, dekat sejam aku godek2 macam mane nak buang malware tu. dari mok pergi jogging sampailah beliau balik, akhirnye beliau yang setelkan masalah malware aku. semua tu puncanya satu je. jam analog yang aku letak since aku main blog ni yang jadi gitu. bakpe tah. aku nak share menda kalau malware tu bukan aku yang buang. by the way, bigggggg clap to my hero! super duper mok mok! weeehhaaa~


ade gaya ala2 hero tak? ekeke. herolah. tapi dgn perutnye sekali. miahaha. seronok betul dapat mengata beliau. ala, beliau bukan ade blog pon. macam mane nak serang balas balik kutukan maut aku kat sini. melainkan sok2 die buat entry kutuk aku balik pakai blog aku. wah,,, blog makan tuan la yek. mane taknye, beliau yang setelkan masalah malware aku, mestilah beliau tahu password aku. pape lepas ni, siap mu mok kalau blog aku ade entry bukan2. kihkihkih. hati dah senang, malware dah takde, jadi marilah kite bersiap menuju ke arah makanan. laapaarr.. ececeh. dah guane nak diet? -.-"


diet?

story-mory by mariatul yang kepoh dan bijak.

projek diet mokmok (dzul) akan berjalan. hahaha, ade ke patut aku kena terlibat sekali?
tapi demi nak teman die diet, aku terpakselah control sikit makan ni. mok, caiyok! sebulan lagi aku balik, aku nak tengok perubahan mokmok :D
semoga beliau berjaya. sebab sebelum balik aritu, kiteorang same2 timbang berat badan. ok sejujurnye aku memang naik la kan. sebab kat tempat keje aku memang ramai sangat penyuap makanan. bayangkan lah yang aku ni tengah jadi cashier, ade yang tolong suapkan makanan, mahu tak haruk aku. hahaha. even biskut2 pon, still bagi kesan kat aku tau! hahaha.
mok, seperti biase, memang expected. naik sangat. bayangkan sejak aku kenal die yang kurus murus tu, dah nak 2 tahun dgn die, 12kg naik -.-" no wonder la bobon die makin besar.

so, i wish that his weight back to normal again. ekekeke. i really wish it sayang. kate nak naik pelamin dengan macho, kurus dan hensem kan? so silalah berusaha. aku pon akan berusaha jugak. tapi taklah sekuat die. sebab memang duduk upm ni, berat aku akan maintain atas faktor kemalasan. cuma bila kerja jek. muahahaha. btw to my mokmok. work hard and please maintain to your spirit. jangan hangat2 jek :P