Monday, August 29, 2016

story-mory by mariatul yang kepoh dan bijak.

ada sedikit terasa dalam hati ni.
tapi keep strong.

Tuesday, August 9, 2016

The Precious One

story-mory by mariatul yang kepoh dan bijak.

17/1/2016.

Pagi tu macam biasa. Nak cuba ke taknak. Dah lewat dua hari.

Ah lantaklah. Sebab last time lewat sampai 12 hari. Kecewa tak hilang lagi.

Buat je la. Bangun subuh tu aku pon cek la. Tapi hati tak kuat, pergi solat dulu. Nanti bari tengok. Kelakar gila masa tu. Dengan mamai. :D

Eh, macam ada dua line. Tapi pudar. Lepas tu panggil abang sebab nak confirmkan.

Tak ada lah sayang.

Yeke. macam ada tapi pudarrrr sangat.

Haah. Ada tapi tak nampak.

Ok lah. nak buat macam mana. Snap lepas tu gelapkan sebab rasa mcm ada. haha


Tak Puas hati. Petang tu cuba lagi tapi sorang2. >.<


So i decided to ask abang belikan jugak pregnancy test yang lagi besar.

Biar jelas nyata. Ahaha

TADAAAA!


Tak puas hati lagi siap beli yang clearBlue. Buruk perangai selagi tak puas hati masa tu :P


see.. berapa banyak UPT dok beli sampailah beli yang clearblue sbb yakin. haha. hopefully, awak stay strong sayang :)

cukup awak 10 minggu barulah boleh scan sebab masa 6 minggu maluuu sangat. tak nampak apa-apa sampai rasa down dan sedih. haha



i am really glad and thanks to Allah for having you sayang.

And for husband, thank you for keep patience when i am sad, when people keep asking

"kau bila nak ada anak?"



p/s sambung entry baru nantilah

Monday, August 8, 2016

Dari Hati

story-mory by mariatul yang kepoh dan bijak.

Can't believe that I am yours now!

I love you for no reason abang. No reason because I really love eternally. There is no reason for me to fall in love with you. I just love you so much :)
Thanks for being my side no matter how sad, happy, ugly an pretty i am <3 span="">

Friday, February 26, 2016

BERKONGSI BAHAGIA

story-mory by mariatul yang kepoh dan bijak.







I am gonna be a mommy in next 8months




wish me to be healthy :)