Wednesday, February 20, 2013

diet?

story-mory by mariatul yang kepoh dan bijak.

projek diet mokmok (dzul) akan berjalan. hahaha, ade ke patut aku kena terlibat sekali?
tapi demi nak teman die diet, aku terpakselah control sikit makan ni. mok, caiyok! sebulan lagi aku balik, aku nak tengok perubahan mokmok :D
semoga beliau berjaya. sebab sebelum balik aritu, kiteorang same2 timbang berat badan. ok sejujurnye aku memang naik la kan. sebab kat tempat keje aku memang ramai sangat penyuap makanan. bayangkan lah yang aku ni tengah jadi cashier, ade yang tolong suapkan makanan, mahu tak haruk aku. hahaha. even biskut2 pon, still bagi kesan kat aku tau! hahaha.
mok, seperti biase, memang expected. naik sangat. bayangkan sejak aku kenal die yang kurus murus tu, dah nak 2 tahun dgn die, 12kg naik -.-" no wonder la bobon die makin besar.

so, i wish that his weight back to normal again. ekekeke. i really wish it sayang. kate nak naik pelamin dengan macho, kurus dan hensem kan? so silalah berusaha. aku pon akan berusaha jugak. tapi taklah sekuat die. sebab memang duduk upm ni, berat aku akan maintain atas faktor kemalasan. cuma bila kerja jek. muahahaha. btw to my mokmok. work hard and please maintain to your spirit. jangan hangat2 jek :P

No comments: