Monday, June 18, 2012

Sayakah Follower Bertuah itu?

story-mory by mariatul yang kepoh dan bijak.

muahaha.. lame rase tak join mende2 gini.
thanks pada si baik yang tag aku.. Farhana.. :)
so sweet of you dear. thanks for tagging me.
die cakap suh tengok la kat link ni ha.. nama die Brooch Wholesaler.
alahai, nama ala2 brooh pon aku tak bajet benda menarik. paling2 brooch je. haha.
siyesly aku tak suke mende2 yang gitu semenornye.
memula macam tak minat. name pon ala2 brooch kan..
TETAPI. korang tahu ape yang aku nampak?
cunnn beb beg tu! sumpah! nah tengok ni tak caye...












aku tak tipu. 3 dalam satu punye beg!
kalau lah menang, sujud syukur beb! sobs :')
tapi kalau memang la kan admin, jangan bagi wane pink eh!
alergik sikit. hik3..:)
sayakah bakal yang bertuah? :)
so, kite tengok kot2 kawan2 kite yang aku tag ni nak melayang aku ke takk :D

kawan baru!
nama die wawa.. :)
kawan lama!
ika si kecil molek..
lagi sorang miera. 5tahun tak jumpe..:)
so done!

p/s: prong preng prong preng..! *jampi. hahaha



No comments: