Thursday, June 14, 2012

Mungkin kah ke??

story-mory by mariatul yang kepoh dan bijak.

well, setahun dah rasenye tak aktif kat blog macam dulu.
dulu pantang ade mase lapang, blog jadi tempat meluah perasaan.
nak marah ke, menangis ke, kat sini la.
 rasenye stop berblog dengan aktif since cuti sem tahun lepas la.
keje 3 bulan kat kedai buku tu.
lepas tu naik sem terus bz dengan persatuan dan sukan.
tu je la kot sebabnye aku berenti jap.
terus diable komen sebab post aku ngarut2. haha tapi lantakkan jela..
setahun. banyak sangat benda berlaku. dah nak jumpe cuti sem panjang lagi.
dah nak keje semula dah pon.
harap2 lepas ni ade mase lagi nak mengarut2 kat sini.
btw, for those just come here, please leave me ur link ok.
i need u.
yes, need u sooo much.
insyaallah, aku datang balik la kat sane..:)

p/s: banyak menda nak citer..:D


2 comments:

fiqas said...

setahun cuti mengarut ? lama tu..

banyak idea nak mengarut pasni..:P

mariatul_m0hamadiah said...

hehe.. banyak mengarut je ni..:D