Monday, June 11, 2012

exam mood..:D

story-mory by mariatul yang kepoh dan bijak.

salam. fuh, sumpah ya ampun, lama bangat gue nggak update blog nih? busy bangat deh. pokoknye gue lagi fokus mau final exam.
ok stop, aku masih melayu bhai! maaf la, sekarang ni, aku dah kurang skek layan blog. sumpah wey, rindu nak blogwalking, blogcrawling,blongjogging, bla bla bla blog tu semua. aku merasekan bahawasanya aku kekurangan ide untuk dicarutkan kat atas helai page ni. bile idea mencurah, sumpah, malasnye.....!

sekarang tengah busy final. tadi siang dah satu paper.

13 satu paper..prinsip ukur, 
14 semiconductor 
17 microprocessor and microcomputer and last paaapperrr 
22 programming mathematics.

 oleh yang demikian, tamat lah sudah sem 6 dengan gemilang jalang nye. hahaha. ayat bajet jahat habes. daaannn~ bermulala next sem dengan haru birunye..:( sobs, dah nak start buat thesis dah.
final year project gua yang dah comfirm sekarang ni adelah,
Carbon Nano Structure-electroplating bla bla bla....
aku dah nampak idea. tapiii. asal tajuk tu macam haram benor seramnya? -.-"
yeah, aku student electronic beb. thesis buat tajuk sains bahan. ok, tipu. ade 3 kat situ.

sains bahan-nak cari characteristics carbon based on sample.
sains instrumentasi-nak kontrol 10v dalam mase 20jam experiment.
kimia- yeah, solution untuk electroplating tu buat sendiri yea.
sekian. buat sendiri! mane aku tahu semua tu.

as conclusionnye, aku kena study jugak cuti ni..:( sobs. memang cruel. tapi aku suke gak la tajuk ni..:D

dah la, banyak bercakap, sesat jalan *okay, kejadah la kan..:D
so follower, maaf la..:( kite jahatkan tak update. sobs. perasan ade follower tersendiri. phuiih!
sebagai pengubat rindu kalian, terimalah wajah  terbaru aku. hak3.


 buruk ke? ala.. paling2 kau ade muke buruk cam haku? nope. hahaha.

p/s: huduh plak ase rope nih.


No comments: