Sunday, April 1, 2012

mai BIG 22 day. hadiah part1.

story-mory by mariatul yang kepoh dan bijak.


29 MAC 2012.

i'm 22 years. or for today, 22years 2 days. ;)
tahun ni bagi banyak makne. banyak sangat2. umur dah 22.. dah boleh sangat nak jadi isteri orang. tapi kena abeskan belajar dulu. for those wished me, thanks a lot..


i never imagine that i will have this polka dot purse sebab aku dah lame usha benda ni kat Tropicana Life. siyes aku suke sangat2 sampai rumet aku geli tengok aku senyum2 pegang purse ditambah2 purse aku yang berusia dua tahun setengah tu nampak pada zahirnye mulia tetapi batinnye merana. muahaha, aku suke sangat and for the person who give me this present, i love u. thanks. ;)


and for surely i never ever imagine untuk dapat benda semahal ni dalam hidup aku dan sebagai hadiah besday aku. lame betul takde perfume. seriyes. aku ulang seriyes. tak tahu kenapa. meybe sebab aku rase tak pakai takpe kot. bau badan aku takde masalah kan. but aku suke giler benda alah ni! sumpah aku terharu sebab mak nyah yang keje kedai tu lupe nak cabut harge. so, thanks also to this person. i also love u. ;)


this sling bag. weehh kakak masi, kamu betul2 tahu taste saye sebab sy suke sangat pinjam beg kamu yang hitam tu dulu. malu plak sy sebab dapat awal giler hadiah ni. ade sekali sy dah pakai sebelum besday sebab napsu membara tengok beg ni. hahaha. aku suke giler sebab die tak gurlish! nice and siyesly simple. the only one beg yang aku bawak kulu kilir lepas ni..;) maceh. to this person. i love u square..;)


this. 3 red roses. eventhough i never like the flowers, but i still know the meaning. betulkan aku kalau aku salah tafsir yang 3 kuntum bunge ros merah bermaksud "iloveu". :) terima kasih sebab bagi bunge ni. aku sangat2 hargai. maybe aku akan kenang seumur hidup aku. sebab aku tak pernah mimpi nak dapat bunge dalam hidup aku. that's enough to make me melt..:P


 ni bukan hadiah. ni muke bahagia sebab dapat hadiah bunge..;)

p/s: i'm so suprised by the birthday pasty :') thanks dear.

3 comments:

dee said...

untunglaaa dapat bunge

mariatul_m0hamadiah said...

hehe alhamdulillah..;)

Cik Bulat said...

Wewwitt~ seronoknya dapat bunga,, :D