Monday, January 9, 2012

maafkan saya..;(

story-mory by mariatul yang kepoh dan bijak.




iloveusomuch
maafkan saye.
yea, kebelakangan ni saye sibuk sangat2. kadang2 bile saye rindu, saye tak sempat nak layan langsung perasaan tu. walaupon saye ade mase sebelum tido, but saye tak buat. cume kadang2 je. maafkan saye.
iloveusomuch
maafkan saye.
kebelakangan ni saye moody jek dengan awak. bukan saye sengaje. tapi kadang2 keadaan meminta. saye memerlukan mase untuk semua final saya.maafkan saye.
iloveusomuch
maafkan saye.
saye tahu awak memerlukan saye tapi saye tak dapat ade bersame untuk membantu mengurangkan tension awak. yang saye pentingkan adelah diri saye. saye tak fikir langsung yang awak pon same tension sebab study benda2 core. maafkan saye. ;(
iloveusomuch
maafkan saye.
takde niat saye nak buat benda ni. insyaallah, saye yakin semua ni akan kembali normal sayang. i really love you. dan terima kasih sebab selalu berusaha nak memahami saye walapon sye kadang2 malas nak paham awak. ;( take care of your self and i'm pretty sure, everything gonna be ok and both of us used to it dear.



p/s: i miss u ;(






No comments: