Wednesday, December 28, 2011

eh, aku nak lah!

story-mory by mariatul yang kepoh dan bijak.



fakta
harga RM4.00
ade kat Johor je macam ni. 

first time tengok benda ni. aku rase benda ni mesti tak sedap since aku kurang sikit dengan makanan manis apetah lagi makanan yang sejuk2 dan manis2. huahuahua. then, mase nak makan benda ni aku tengah kenyang giler. so, bajet macam malas makan banyak. sekali sedaaaapppp wwoo. siyes sedap gile. then, aku realize something, tolong la. aku craving benda alah ni. ;(

p/s: please bring it to me.


No comments: