Tuesday, November 1, 2011

harga maintain la 4 tahun lagi. betul

story-mory by mariatul yang kepoh dan bijak.


salam. lame  rasenye tak'mencarut kat blog'. bukan xde mase. kadang2 macam ade, tapi mood dan idea tu yang xde. ade yang request entry sebab nampak sangat senyapnye. haish. maaf sangat2.
btw, lepas baik dari demam campak a.k.a chicken pox. bercuti sampai 3 minggu. sebab aku dapat m.c 2 minggu dr dr dan seminggu terus bersambung dengan cuti mid sem. kau hade?? takde kan.. haha


sepanjang berpenyakit tu, siyes ramai makgluk yang wish. kat tepon, kat fb dan sebagainye. i really appreciate it. and macam biaselah. kalau chicken pox ni tak mencacatkan segala yang ad kat badan memang tak sah. and i'm lucky sebab kat muke kena sikit jek. mostly kat badan dan kepala. F giler kat kepala sebab aku rase beratus2 makhluk tu bertapa ats kepala. giler. 2 hari tak tido bile benda tu nak leuar ngan pecah. haram btul. nasib baik rambut tu pendek. kalau panjang??? mau tak berbau kepala hotak aku ni.


sebelum mencarut lagi lame, aku nak thanks for those yang giler baik kat aku. sanggup bersusah payah mase aku kat UPM sebelum balik. yang bertungkus lumus balik kelas nak hantar aku p klinik, yang balik keje hantar aku p klinik semua tu. dan paling berjasa adalah my mom yang sedia nak dengar aku menangis tak tido malam. HAK3. macam bebudak nangis bagai. and my special one, thanks for keep blew your spirit to me. the way u worried bout me make me cried not because of my 'ayam' but your concern on me. I LOVE YOU. much much and much.


balik ke UPM semula semalam. ramai yang tegur dah sihat ke belum. ok, FB sekarang memang tak boleh menipu. ade yang tak segan silu menilik habis badan aku just wanna find my DEFECT katenye * hoi, kau lelaki la dol. HAHA. sengal habes.
dan tak kurang plak yang cakap2 pasal harga hantaran aku.
"abesla, kat muke ade sikit tu, jatuhla harga hantaran aku"
HAHA.
well, aku bajet lagi 4 tahun. that's mean aku masih ade mase yang begitu lame untuk kembalikan semuala kecomeln aku ni. bio-oil kan ade. HAHA. memang aku tak kesah langsung sebab syg aku pon tak kisah kan.
yang paling harram, ade yang tekan kalkulator, tolak 20% diskaun hantaran aku. dem. HAHA. yela, hantaran taknak tinggi2. biar rendah je. bawah 10k je. boleh plak diorang kire
"ala, ade 7k lagi, atul"
gile betul. aku rase nak melempang jek semalam. tapi cool. kate comel kan..:D
haha. untuk korang semua. harga aku akan maintain. takde ape yang akan kurang. even mase tu seluruh penduduk dunia akan letak harga wajib hantaran adelah 10k keatas. but not me because i'm not selling myself. and you dear, you are the lucky one. HAHA. *perasan.


p/s: cukup sekali kena. sebab suami takkan mampu melayan karenah aku lebih cari mak kalau aku SAKIT.



No comments: