Sunday, September 18, 2011

#day 7 at upm

story-mory by mariatul yang kepoh dan bijak.


agak bengang.
bangun subuh air takde.
ok fine, pegi sampai blok sebelah.
8pagi.
blok yang sebelah tu pon dah takde air..





bengang.
weekend macam ni kena mandi awal.
mandi awal takpe lagi,
ni dah tahap makcik2 bawak tuala nak mandi kat perigi..
apekejadah?
tapi terpakse la.
tengah oang lain lena lagi aku dah mandi.
kalau tak, mau dengan aku2 tak mandi sampai kepetang.
WALAUPON aku mandi kat toilet, at least mandi jugak.
daripada orang lain yang xdapat mandi terus tu kan..:D
okay, jom sambung tido..:D


p/s: selalu takde air..



4 comments:

mocha~ said...

bangun lambat!! pg toilet air takde..grrrr

Chachos Cheezy Wedges said...

kolej mane nie xde air?? hahahaha...

mariatul_m0hamadiah said...

mocha

hehe.. abes la.. mesti tak mandi semalam~

mariatul_m0hamadiah said...

@nuar

weyh ko! satu upm ok!