Thursday, April 14, 2011

takde hal lah!

story-mory by mariatul yang kepoh dan bijak.

bile balik ni rase macam something.
rase kehilangan seseorang. sesuatu mungkin?



penat melayan anak2 buah, makcik on lappy akak.
malas nak on lappy sendiri.
kang memang anak buah nak melayan game jek keje.
eh, bukan sebab kat lappy makcik banyak game,
tapi ntha! suke gamaknye nak tengok WALLPAPER lappy yang comel tu.
ehem, gambar makcik eh.

tengah2 FB,
hm.. ternampak plak someone punye name.
nak klik ke tak..
nak tengok page die. memang die jarang FB. sangat.
tapi ntah, macam ade benda yang nak tengok.
ape sebanarnye nih? rindu ke.
baru sehari balik. eh mari, kau ade lagi 4 hari kat umah!
eh, MARI? i miss someone call me that name.
haha. 
sah kau makcik, memang tengah rindu someone.
makcik giler la. giler bayang. *huh! huh! tariknafas.

sudah la makcik,
die takde pape pon, makcik nak rindu2 buatpe?
die tak kesah pon makcik takde.
die tak kesah pon makcik tak mesej die or what.
yeah, i'm kinda boring gurl yang tah pape.

he told me that i can change myself and he promised me that he will be my side. oh yeah? -.-"
i really miss his smile la.

honestly, makcik.
forget him lah. makcik tenang2 kat umah.
biarkan semua berjalan dengan sempurna tanpa makcik.
makcik yakin. sebenarnye sangat yakin yang semua akan sempurna tanpa makcik. for those yang happy without me, go on for these 4 days. coz after this, i'll come back in new me. smile always.
actually, i getting loving someone. but.

huh! stop la makcik.
*kau buat semua orang muntah darah macam kena santau.
okeh. penat membebelkan.
if kau bace, suke hatilah kau nak fikir ape.
dah memang aku suke kau. nak buat cane.
kau tak suke aku?
nak wat cane. kau yang buat.
eh tak, aku tak salahkan kau. sebab aku suke perasaan ni.
betul tak tipu.!
tapi aku letih. -.-" sangat2 letih dalam percaturan ni.
sebab tu makcik pergi. jauh2. :)
sebab makcik dah tak available untuk semua orang,.
eventhough i'm single.

p/s: risau anak2 kat upm tu.,.:)



6 comments:

Cik Siti Rahmah Bahrom said...

rase nak cungkil mate dia. cungkil hati dia.. biar rabak boleh nampak kamu

maria_m0hamadiah said...

tolong koyakkan hati die!!!:)

aleen aiden said...

haishhh,rindu xngaku..makcik maen tarik tali ngan die ke ape nih?hu3 :P

:: maziNy raffilah :: said...

erm..cm taw jek sape. hehe.
nice atul :)

maria_m0hamadiah said...

aleen

hehe.. mane ade main tarik2..:)

maria_m0hamadiah said...

@ziny

kau mane tahu ape..:P