Friday, April 22, 2011

setadi wik vs hangout day?

 story-mory by mariatul yang kepoh dan bijak


okey, makcik paham,
semua orang pon sebok setadi week sane sini.
exam final bagai. kat sane giru, kat sini gini.
yang kat fb kate stress bagai. yang kat twitter tahap tak tahu nak setadi ape.
yang kat blog sampai tak sempat2 nak update!
hah! makcik jek yang terlebih mase kan. update fb lah. blog lah. twitter sane sini.
sumpah kat memang haram punye perangai makcik!
macam dah takde keje kan.:)
bagus makcik. satu pencapaian yang sangat cemerlang!
terima kasih. sebab makcik bukan jek setadi.

siap sempat keluar bagai kan.
bagus eh. lain kali ajak lah makcik lagi. :) ngan sape?
ngan pakwe baru! haha! korang kan tahu makcik single.
so, makcik nak umumkan yang makcik telah berpunye! =)
nak tengok sape?


yang ni? ensem tak...:)


yang ni ok tak?? :)


haa... yang ni?? =)


atau semua mereka ni? :P

haha...yang benornye, makcik xde sape pon.
ni semua kengkawan makcik yang nak bawak 
makcik hangout ngan dorang.
yang SUDI bawak makcik jenjalan.
haha.. orang setadi, makcik jenjalan.
swweeeetttt, kalau mak tahu, memang matilah~~




okay tamat.
overall, makcik happy. SANGAT2.
thanks to, FIRDAUS, USMAN dan KASHFI yang sudi nak hangout ngan makcik eh! :)
I LOVE U ALL!

p/s: sem2 depan kite p lagi eh!

20 comments:

ikha farhah ismail said...

kau tak nak ajak aku ! ;(

maria_m0hamadiah said...

haha.. orang ajak aku! mane tahu~

rara pinkmafia said...

teringat zaman study dulu.sgt lah besh..

maria_m0hamadiah said...

@rara

hehe.. yup. sedang menikmati zaman belajar!

aNis said...

zaman ni plg heppy :) tgat sgt time nie...

maria_m0hamadiah said...

@anis

hehe.. makcik tanak tinggalkan zaman ni!

sis shuhada said...

huhu suweet sgt pakwe2 ajak kuar.

maria_m0hamadiah said...

@sis shuhada

hehe.. hmm, yup, sume bf saye!

mykhalis said...

study week adalah masa berpoya2..mlm final baru bermula study week..hehe

maria_m0hamadiah said...

@khalis

hehehe.. betul3..:P

HonEyBuNNy said...

hehe....betul tu...setuju pendapat mykhalis...

student memang gitu dah kan..berfoya2 tu penting elak stress nak exam n cari mood stdy..haha

maria_m0hamadiah said...

@hueyBunny

hehehe.. semua orang pon kena enjoy sekarang. :) nanti dah keje takde mase dah nak hangout camni!

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

wah..pi jenjalan..besh!!!

♥ salam singgah dari mummy weiyda♥
♥ keep it up blogging ya!!♥
(◕‿◕✿)(◕‿◕✿)

hi fwenz!! keep it up blogging ya!! Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

vanilla_cokelat said...

@ mak cik terbebel... ehem!! nk join gk...

Kejora said...

salam,

sampai ati tak ajak sy...masih 2 kosong lagi tu...kihkih

maria_m0hamadiah said...

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥

sangat best! hehehe

maria_m0hamadiah said...

vanilla_cokelat

mengade ko eh. bukan ko ade ke kat situ? haha

maria_m0hamadiah said...

kejora

memang ade space. kalau kenal lame dah ajak..:P

vanilla_cokelat said...

@ maria_mohamadiah... ajak jer sume....x cukop kita sewa bus persiaran deyh.....

maria_m0hamadiah said...

@vanilla_cokelat

haha.. taknak la ramai sangat. xde la moment yang best~