Tuesday, April 12, 2011

makcik manje ke? macam bebudak?

story-mory by mariatul yang kepoh dan bijak.


kelaka tak tajuk entry?
oaky, makcik mengaku, makcik memang manje.
BUT certain part jek. 
bukan selalu. nanti orang cakap,
"muka jek ganas, manje." -.-"
makcik memang macam bebudak. 
tapi certain part jugak.
mesti ade jek yang cakap "mengade2 budak ni"
so, like i care?
hey, i like to be childish in my action only okay.
for any decision, makcik memang serius dan matang.


contoh la kan..
makcik memang memerlukan kasih sayang seorang adik perempuan,
so, makcik akan memanjekan die sebagai adek.
action makcik memang macam kakak!
sekarang makcik dah ade sorang abg kat UPM!
makcik selesa dengan die,
die selalu jek layan karenah makcik.
if makcik ade masalah,
makcik lepak dengan die..
kalau makcik rase nak jumpe die,
die pernah belanje makan tau! best tak?:P
makcik bagitahu jek. die bbbaaaiiikkkk sangat!
that's why makcik selalu menje dengan die. hahaha~
sebab makcik selesa dengan die sebagai adek!
die bebetul layan makcik macam adek.
safe and comfort.:)
makcik tak kisah orang nak cakap makcik mengada or what.
ape yang peting, be yourself.
lantak lah kan. sebab orang tak tahu ape yang makcik lalui.
jangan hipokrit!=)
just flow with the time, and u will get the reason why.


p/s: makcik memerlukan die, jadi makcik perlu diri makcik..:)





No comments: