Sunday, April 24, 2011

jangan perasan bagus ok!


story-mory by mariatul yang kepoh dan bijak.

hoi, baru ade blog kau nak buat bangsat kat orang lak kan.
haha. ok, nice first words.
ok, aku tak tahu kau tuju kat sape. tapi kau tahu tak kau dah sesuke hati kate komuniti kat upm ni negative. memang bukan semua dowh, tapi kau tahu tak kat sape kau tuju? orang sekeliling kau yang kau cakap tu kawan aku. hey, aku bukan budak kecik yang nak kau terangkan satu2 pasal ape yang kau cakap. aku paham la.
ceh, malu sebab tergolong dalam komuniti upm yang konon terpelajar tapi negatif?
haha.. hello beb, kau tu yang negative la.
baru ade blog kau siap cakap nak bagitahu detail pasal orang yang kau panggil backstab, stalker, fakers, bitches, pervert, org kuat majuk, org yg senang terpengaruh, org yg idup dye xkan aman slagi tak ngutuk org, player n etc. wtf la weh. ape jenis manusia la kau. kalau setakat nak ade blog lepas tu nak jaja cerita semua yang konon kau kate kau baik sangat dan terpelajar dan kutuk orang, kau dah bagus sangat?


Okey, aku memang terase dengan ape yang kau cakap tu. Yes, aku bitch, aku stalker, aku orang takkan aman selagi tak kutuk orang. Puas hati?
honestly la, kalau aku diberi peluang nak cakap ape kau, aku cakap macam ni.

"hoi kau. kau ni takpayah uji akal, tengok muke dah tahu, bodoh! Okey aku maafkan sebab kau budak2. Yela, umur kau kan lagi muda dari aku. So, apelah sangat dengan budak2 yang tak matang akal fikiran ni kan. Huahuahua*gelak jahat okey.”

Siap nak cari alas an kukuh keluar upm sebab malu tergolong dengan komuniti macam ni. Haha. Ayat kau sumpah macam taik! Aku ni untuk pengetahuan kau, boleh hilang selera makan serta kekurangan berat badan tahu bile tengok muke kau?

Kau nak aku ribiu belog kau? Meh sini,
Kau ni baru ade dua entry ok. Baru 2. Lepas tu kau siap nak detailkan segala benda dalam hidup kau untuk semua orang tahu. Aku pelik la dengan kau. Aku rase kau yang backstabber. Paling penting, kau tu yang buang kawan. Dalam hidup aku, belum pernah lagi aku jumpe kawan yang buang kawan tanpa alas an yang kukuh. Macam kau. Ok, sambung ribiu. Belog kau tak menarik! Suram macam hati kau. Gelap semacam. Lepas tu aku tak suke dengantagline kau. POSITIVE THINKING!. Hoi, apekejadahnye positif thinking? Sape? Kau.. hahahaha. Ok stop gelak sebab aku rase kau tak positif langsung. Kau negative. Bodoh pergi buang kawan buat ape? Pastu takde kawan kau kate orang laintu yang mudah terpengaruh. Hohohoi… sedap mulut kau jek eh.

Hohoi, ade plak blog pasangan. Haha. Membalas dengan mengatakan blog kami, kami ok. Baiklah, taknak rebiu blog ni sebab dah nak termuntah hijau.

Kau marah? Ok, lantak aku lah, aku pon manusia biase yang tak lepas dari buat silap. Macam kau cakap aku lah kan. Hahaha. Ok,

p/s: come on, Nampak muke pon dah tahu!




8 comments:

Anonymous said...

damn.patut ko takyah sebut kat sini doh.bincang kat group,tunggu banyak point,baru sedap membahan.hahaha.

-shreko-

maria_m0hamadiah said...

haha.. alai shrek, kumpul2 nanti meletop dowh!

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

wah..marahnya nampak!!
sabaw na..
hehhe..salam kenal!!

♥ salam singgah dari mummy weiyda♥
♥ keep it up blogging ya!!♥
(◕‿◕✿)(◕‿◕✿)

hi fwenz!! keep it up blogging ya!! Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

aienzunnur said...

=p...

peace no war..hehe

Cinoi said...

Hai, my 1st time here.

Marah nampak dek. Hehe. The best thing to do is ignore je org mcm ni. bolayan ok. Lagi dia saket hati kalau x layan. Jgn buat entri ckp psl dia lg haha

maria_m0hamadiah said...

@♥WEIYDAWEINGWAFFA♥

hehe.. memang sangat marah!

maria_m0hamadiah said...

aienzunnur

eh, tak war lagi ni! :P

maria_m0hamadiah said...

cinnoi

hehe. best la buat entry pasal ni sebab tak dapat nak marah depan2:P