Thursday, April 7, 2011

happy besday BFF!

story-mory by mariatul yang kepoh dan bijak.


happy besday tu yu...
happy besday tu yuu...
happy besday tu ema...
happy besday tu yu...:)


yeye,, siti rahmah bt bahrom dah same umor dengan makcik! :)



matrikulasi negeri 9, F1P8..(2008/2009)
sumpah malu sebab makcik sangat bulat!




special dedication to my BFF...:)
besday kawan makcik ni bezanye seminggu jek dengan makcik.
sebab makcik 29 mac, beliau ni 5 april.
bebetul seminggu. :)
ceh, rancang nak kuar sesama..
tapi mak makcik ni ha.. tak sesabor nak kuarkan makcik.
berat kowt! :P
mak si ema ni pulak suke lelambat..
aleh2 kiteorang tak jadi nak beranak sesama..:P



nampak cam jahat tak? nampak kan? wahahahaha



ready, die nak sampai dah..:)



hamek ko! hahahahaha


to my BFF ema..
happy besday..
semoga panjang umur, dimurahkan rezeki dan sukses selalu..
sorry la lambat buat dedikasi ni kat kau..
sebab aku memang bebetul xde mood nak menconteng arang ke muka blog ni ha..:)
btw, semoga bahagia dengan AMIRUL FAIZ tersayang yea..
aku suke tngok kau happy.
nothing more important than my friend's happiness right now..:)
sumpah, i love you my dear.
then, thanks coz be beside me. hear me cry* macam bebudak. give me ur advice when i thinks there's no hope for me. thanks for being with me almost 3 years without bored, *yeke?:P and thanks for happy coz if u're happy, yes, that happiness is for me too...:)
i love u so much! XOXO...


p/s: sorry ter"prank" ko! yes, D and i are the MASTERMIND. for those yang terlibat dalam prank makcik aritu, tunggu la korang!



6 comments:

Cik Siti Rahmah Bahrom said...

kakak atul..! terimakasih! walaupun kamu sangat kejam! baju saye still trendam saye geli nak basuh!!! nak mintak ganti rugi...

maria_m0hamadiah said...

ema

hahaha.. sesama.. beselah tu.. aku punye pon seminggu!

Cik Nathrah said...

hepy bedayyy to ur bff ye!

Cik Siti Rahmah Bahrom said...

takde takde. nak ko cuci kan balik. aku punya lagi teruk

maria_m0hamadiah said...

cik natrah

hehe.. ema.. ni ade orang wish!

maria_m0hamadiah said...

ema

haha.. amek ko!