Thursday, March 31, 2011

tak pernah-pernah kena!

story-mory by mariatul yang kepoh dan bijak.


erm.. salam semua.
maaflah, makcik dah lame tak update blog. maklumlah.
kadang2 nak bawak diri jugak.
letih kan main dengan hati dan perasaan ni. :)


sempena 29 MAC yang lalu,
genaplah umur makcik 21 tahun. okeh.. jom nyanyi..:)
hapy besday to me...
hapy besday to me...
hapy besday to makcik cantek..
hapy besday to me...:)
*tepuk..tepuk..:)
okay, dah makan kek.. dah? bagus semua...


ape yang menarik besday kali ni?
banyak sangat. syukur ade orang sekekliling yang sedia nak membahagiakan makcik sebab tahun ni makcik takde tungu2 orang yang nak wish kat makcik. maklumlah.. single la kan..:P


for the FIRST time dalam hidup makcik kena PRANK! waaaa...
dah la baru balik dari tengok wayang around 11.30 malam..
nak keluar kereta jek ade makhluk2 yang kejam sedang menunggu dengan tepung dan telur. apekejadah? makcik tak pernah kena la!!!
punyela merayu kat driver jangan bukak pintu dan pergi dari situ.
tapi tak dipedulikan..isk3...
driver plak bukak pintu, ape lagi..isk3 lagi...



mase ni masih nak melarikan diri....



tengok.. sampai tak sempat2 pakai kasut. abes~!!!


ni la semua pekerja haram yang terlibat~ ade lagi....




terharu sebab dorang ingat besday makcik..:(



malu lah~~


kek yang betul2 sebijik for 2nd time dalam hidup makcik..













this is my family kat UPM. real family coz dorang sentiasa ade susah senang makcik.. thanks korang sume..
 I LOVE YOU!



untuk korang semua, makcik nak ucapkan terima kasih sebab susah2 buat semua ni untuk makcik. makcik nak thanks sangat sebab buat makcik happy walaupon makcik tengah sedih waktu ni. sumpah makcik hargai sampai bile2 sebab kenangan ni takkan makcik lupa. first time kena kot. sampai menggigil2. ces! hahaha:D

p/s: i never ever forget the best ever besday celebration in my life..












5 comments:

KayRole KaiXa IskanDar said...

sygnye ak xde kan..kalau x..kenala ko lbih teruk....kikiki

Cik Ina said...

Wah. seronok nye tengok gamba2 makcik. Jeles oh !

Hepy Birthday to you ! Semoga pnjg umo n di murahkn rezeki :)
Mwuahx !

maria_m0hamadiah said...

kerol

haha.. don't u dare to make me like this!:P

maria_m0hamadiah said...

cik ina

hehe.. terima kasih cik ina..:)

Mama Gee said...

eh eh..hepi belated besday ya..
muda belia lg..br dapat kunci tu...

bak sket kek tuuuuu...sodappnyaaaa