Sunday, March 6, 2011

pakcik dan makcik~:)

story-mory by mariatul yang kepoh dan bijak.


selamat semua.:)
bace dak tajuk entry makcik?:)
aish, malu lah nak citer. rase nak senyum jek..:)
haha,, nasib korang la bace belog makcik ni..:)
sape tak suke, maaf keyh. makcik memang gini. appreciate the precious moment yang bukan senang nak dapat:)


okay, serius sikit ha...:)
siang tadi makcik jumpe pakcik.
sebab risau sebenarnye pakcik tu ha.. sakit jek kan.
bukan makcik yang kesana!
tapi pakcik korang tu ha yang kesini.
sebab lagi.
makcik pagi tadi ade koko memanah kan.


eyh, sebelum nak citer pasal pakcik,
pagi tadi makcik memanah tak kena lengan oh~~ bangga seyh~
haha.. dan dengan bangga ngye makcik dapat banyak kali jugak la poin 10,9,8,7.. harap2 maintain. boleh la nak eksen*ceh, niat busuk.
huahuhua..


next, balik koko, makcik siap2.
simple jek:)
12.30 pakcik sampai..:) enjoy jap eyh..







this is seriously poyo. but i like it :)


cak, makcik ade tongkat sakti!:)


muka pakcik memang nak kena lempang laju2!!


pakcik kate "saye ambek gambar terbaik untuk kamu. barula semua orang tahu kite pergi mane!" hahaha.. pakcik memang poyo >.<


see? i love his style :)


zoom sikit :)


makin kurus. serius risau. makan kuat. ade pakcik :(

bile makcik balik, baru meakcik perasan yang makcik lupe nak buat banyak benda semalam. padahal baik punye plan nak watpe:
-potong rambut.
-makan kek.
-beli bread talk.

*banyak makan jek. hahaha

adeh, siyes bile jumpe pakcik, lain benor planning tu bertukar :)
sebab nampak muke pakcik, makcik terus cair la..
*bukan sebab hensem, tapi sebab pakcik tahu camane nak buat makcik gelak. hahaha. banyak gelak, banyak lupe kan???
yang paling best, makcik dapat tongkat tu, pastu dengan beli buih yang tiup2 tu. ingat nak amek gambar. siyes lupe terus kat buih belon tu :P

p/s: lagi 2 minggu pakcik datang lagi.:)

17 comments:

Cik Siti Rahmah Bahrom said...

waHHHHh nak jugak date!!!

maria_m0hamadiah said...

ala,, sabarlah kakak.. enfaiz mesti akan bagi kamu yang lebih baik sebab penantian kamu...

dee said...

okey, jeles. hahaha aku da lama tak date =(

maria_m0hamadiah said...

@dee

ala, sabarla..mesti ko ade mase nanti untuk jumpe die..:)

KayRole KaiXa IskanDar said...

ema nak jugak date...madhi...dh lame xdate..ak..mende date tu?keh keh keh

KayRole KaiXa IskanDar said...

ema kata nak date..
madhi lak kate dh lame xdate..
ak plak kate..mende date tu?keh keh keh

maria_m0hamadiah said...

@kerol

date tu sejenis makanan yang boleh di makan dengan sos..:)

hamzah ian said...

haha.. gud2..

SayaNina said...

bestnye jenjalannn!!!!

maria_m0hamadiah said...

@hamzah

hehe.. thanks..:)

maria_m0hamadiah said...

@sayanina

hehehe.. nanti ajak boyfie kamu keluar keyh~:)

axelida said...

eh muka pakcik tu cam safee salee jerk r.. adik badik ek?

maria_m0hamadiah said...

axelida

eh, yeke?? hehehehe taklah~

AkuMuzikFilem said...

jaja bf ke? haha. ok, positive comment. serius seiras. ada jodoh kot

maria_m0hamadiah said...

its not about jaja bf or what. sebab makcik appreciate ape yang berlaku dalam hidup. tak salah abadikan kan?

AkuMuzikFilem said...

betul juga tu. faham perempuan sentimental orangnya, hatta sekecil perkara akan dihargai. watak seorang ibu=)

maria_m0hamadiah said...

AMF

terima kasih sebab memahami seorang wanita..:)