Monday, March 28, 2011

bahagialah sahabatku..:)

story-mory by mariatul yang kepoh dan bijak.


bile makcik tengok kawan2 makcik,
yang ni, bahagia dengan die ni..
yang sorang ni, happy jek dengan sorang lagi...


terpikir, bile la giliran makcik..:)
happynye melihat kawan2 bahagia,
makcik pon terasa tempiasnya. 
cuma, dalam hati makcik, terasa jugak nak bahagia macam yang lain..:)
kepada semua sahabat makcik,
bahagialah korang,
makcik cume mampu doakan korang semua.
yang penting, tolong lah makcik membahagiakan orang disekeliling makcik. yea, kadang2 makcik moody,
tapi percayalah yang moody tu bukan untuk korang.
buat mase ni, makcik taknak tengok orang sekeliling makcik sedih.
tolong ye..:) sebab korang la yang buat makcik sekuat ni.
i'm happy. the happiest person in the middle of clash declaration..


p/s: all of u have me to say anything~:)



2 comments:

KayRole KaiXa IskanDar said...

gambar..jom jom..bergambar...haha

maria_m0hamadiah said...

eleh.. dah tak majuk dah?:P