Saturday, February 26, 2011

urgh..rase nak drop~

story-mory by mariatul yang kepoh dan bijak.




okay, aku baru balik dari koko memanah. sangat la sakit hati harini. sebab, sakit tangan. no story mory, nah gambo.



luka akibat tangan bengkok time memanah!

zoom in. :(

serius aku rase nak menangis.
sebab aku tak expect pon kena.
minggu lepas pon kena gak. bajet minggu ni nak kena lebih berhati2 la kan..
sebab berhati2 sangat ke jadi sampai luke??
lepas kena, aku rase nak drop memanah. hilang semangat aku.
serius shit pedih dan sangat sakit.
tapi my frens keep told me yang aku kena kuat. jangan mengalah.
kate FATIN:)
walaupon group aku kalah dengan group die,
tapi wait and see ha..
STAR tengah sakit dan injured boleh la korang menang..:P
nanti kalau aku dah ok, jangan risau deh~
aku nak kalahkan korang.

p/s: semangat terbang melayang dan rase taknak memanah lagi..


5 comments:

Syed Hilmi Syed Yahya said...

jangn putus asa...!! caiyok2..>!! memanah adalah sukan yg baik,dpt pahala lagi 2(my cikgu say like this)...huhu

maria_m0hamadiah said...

syed hilmi

hum.. sakit oh.. sakit giler.. abesla tangan makcik luke.. cane nak dinner malam esok?

totoromalas said...

ceyh... ada org x puas ati nmpk??? xpe2 grup aku pon ada STAR la haha

maria_m0hamadiah said...

@totoromalas.
hahah.. takpe.. tu tak sengaje..:P siap la grup ko...

cik 18 said...

owhh..dah lame gile xmemanah..mase sekolah dlu, sepanjang lengan lebam sbb berlatih memanah setiap hari...