Wednesday, February 16, 2011

salah pulak~

story-mory by mariatul yang kepoh dan bijak.


aaarrrgghhh~~
geram la. pagi2 dah silap.
walaupon muke ni cool tapi hati panas jek.
tak tahu nak salah kan sape.



nak tahu kenapa?
sebab SALAH NAIK BAS~~.
tak penah2 hayat aku salah naik bas dalam UPM nih.
tapi sebenarnye bukan salah aku sepenuh nye. hahaha
sebab?
pakcik bas belakang kate bas tu p fakulti.
walaupon terang2 tulis ENGINEERING kat depan bas tuh.
tengok jam dah 750, aku terus naik. malas nak fikir2.
cehhh~ sekejap lagi bas tu memang p engineering. lame plak tuh.
aku tak expect la die p engineering.
ingatkan die salah letak tag kat depan bas tu.


walaupon at last bas tu memang masuk fakulti jugak,
tapi lambat giler nak mati.
sebabnye, aku bajet2 kalau aku naik beskal, aku dah sampai dulu.



bile bas sampai kat gakulti sains, jam dah pukul 810.
lambat 10 minit. kabut dibuatnye.
jalan laju2...



sekejap lagi
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
lecturer xde pulak lambat masuk.
huh~ penat jalan dan memaki diri sendiri sebab naik bas salah.
lepas lecturer masuk,.
aku jadi macam ni pulak.


hmm.. kenapa??

p/s: aku bagi klu.markah ORGO. agak2 kenapa?

11 comments:

Kabilah Cinta said...

hahahaha.... padan muka, ntah la nape ko jd gitu, mgkn sbb lecturer ko mrh kut sbb xpki baju kurung pi kls an...

Anonymous said...

Padan muka... hahaha... dh la slh naik bus, ish2, pas2 kene mrh ngn lecturer an... btl x? sbb ko xpki baju kurng hri nih...

FariehanIbrahim [LBC] said...

adeh, cian nye,
dugaan dipagi hari, hehe
xpe2, dugaan org stdymmg cmnie. ^^

Cik Siti Rahmah Bahrom said...

kakak!!! hahahahahhaaaa salah naik bas? kamu dekat negara mane ni salah salah naik bas? hihi

maria_m0hamadiah said...

kabilah cinta:

hahaha.. adoilah, aku tak pernah la kena marah lagi sebab tak pakai baju kurung p kelas..=P

maria_m0hamadiah said...

@anonymous

hehe,, salah2..^_^

maria_m0hamadiah said...

@fariehan

hehe.. memang adat orangbelajar kan..^_^ terime kasih...

maria_m0hamadiah said...

@ema;
hahaha.. kat UK.:P

al_hakim said...

dugaan tu..huu..=)

jom join segmen sy..

LM said...

Haha..pdn muka (-_-)

maria_m0hamadiah said...

@Lm
haha.. kamu kejam giler erk...