Monday, February 14, 2011

makcik kate, makcik test.

story-mory by mariatul yang kepoh dan bijak.


die datang dah..
die dah mari...
yuhuuuu~ sape die?
MR.TEST.
yela.. test pertama untuk semester 4 ni.






macam mane makcik CANTEK?
aku rase macam ok. ok ke?
ala, orang kate, kalau kite belajar, insya ALLAH boleh buat.
ehem. aku target lebih semester ni. bukan banyak.
cume memang dah janji dengan parent.


" tengok la semester ni. orang nak belajar pandai2 macam akak.
nak pointer tinggi macam akak."


jujurla, my kakak always make my parent proud of her. jelous. selalu dekan.
sekarang die sambung degree same semester dengan aku. tapi dekat UUM. jarak jauh. aku selalu jeles dengan pointer die.


aku rase , bukan senang nak senang, bukan susah nak susah.
sebab janji aku kat parent la aKu kena usaha lebih. 
kesan? belum nampak lagi. baru 4 paper. ade lagi satu.
Alhamdulillah. semua boleh buat habis baik cume ORGO.
tolong la. I hate orgo. study susah. tak study lagi la jahanam!



p/s: tolong la sorang instructor orgo untuk ajar aku sampai pandai macam orang lain...:(


2 comments:

*azni* said...

yang penting usaha dan banyakkan berdoa..jgn main2..insyaallah boleh berjaya punya..

maria_m0hamadiah said...

@kak azni:

terima kasih yea kakak..^_^