Monday, February 28, 2011

makcik cantek2~

story-mory by mariatul yang kepoh dan bijak.


ha... mesti ramai yang tunggu makcik update blog nak citer pasal dinner ke? *ceh, perasan. haha


adeh, siyes rase serabai betul malam tadi. bile makcik tengok orang2 sekeliling cantek2, rase rendah diri plak. orang lain berabes duit nak cecantik. makcik? pakai ala kadar jek. banyak yang makcik pinjam jek. malu lah~ tapi nak buat cane. dari beli memahal pastu tak pakai, payah jugak. baik pinjam jek kan?


1stly, makcik nak thanks sesangat kat MARYAM ADILA. beliau la yang banyak menanya kan kengkawan makcik ape yang makcik nak pakai. padahal makcik tak pakai pe pun yang die carikan..sorry..:)
makcik nak citer pon tak tahu nak cakap pe, korang layan jeklah makcik yang serabai ni.



haa.. kan makcik dah kate simple.


tengok. makcik paling simple.
malunye..~~

aiseh... tu kan siang.. mane boleh panggil dinner ye tak?
ni ha gambor nye..:P


okay, just simple. mix and match mane yang ade. baju jek yang beli.


with my senior. see, die jadi kakak kacak malam ni. nyaris jatuh hati. haha


this is my 'husband tipu2' mase rehearsal. makcik jadi VVIP and that boy jadi my 'hubby'. haha kesian die dapat 'bini' tak cantek


this is my junior. adeh, gaye mengalahkan makcik. hahaha


this is my team except that PAKCIK botol. sebab die suka nak sumbat orang dalam botol kalau nak gaduh. menyampah makcik.


haa... bukan senang nak tengok makcik bergaya macam ni. ahah


makcik memang suke sangat bergambor. maaf la yea...


ni member makan satu meja dengan makcik. ala, ajk makan dulu..:P


ni peserta persembahan. die bace sajak. cantikkan. rendah diri lak makcik kat sebelah. haha



thanks sebab bace entry makcik kali ni..:)

banyak sangat gambor kalau makcik nak masukkan. nanti muntah plak korang kalau tengok makcik punye gambor.:P

p/s: nanti final year makcik nak lagi meriah. haha


8 comments:

ezyanie said...

cantiikkkk ! aku lapa betul bila sebut dinner2 ni . haahha

Cik Ina said...

Suke sangat tengok penampilan makcik. Mesti makan sikit ja kan ? Tk nmpk makanan makcik . ;P

maria_m0hamadiah said...

@yanie

hahaha.. sape yang cantek? ramai nih..:P

maria_m0hamadiah said...

@cik ina

hehehe.. alahai, malu makcik.. simple jek la..

Cik Ina said...

Bagosnye kalau makcik malu. Ahaks !
Pakai la time jejalan tentu pakcik suke ;p

chenta nana said...

hi..... suka baca entry u ni..... n da way u wearing hijab ;)

maria_m0hamadiah said...

@cik ina

hehe.. alahai, pakcik tu memang nak makcik pakai camni jek.. tapi makcik taknak. tak reti nak meriah2~

maria_m0hamadiah said...

@chenta nana

hehe.. terima kasih... malu~:P
makcik dah lame dah beli shawl tu.. tapi baru pakai 1st time. malu la makcik nak pakai camni depan orang p kelas:)