Sunday, February 6, 2011

cerita harini.

story-mory by mariatul yang kepoh dan bijak.


permulaan.
aku bukan dalam dilema lagi.
aku pasti ape yang aku cari.


harini punye citer.
semua call dan mesej yang masuk memang aku malas nak layan.
malas.
nak privacy.
nak ketenangan untuk diri sendiri.
yea, nak mencari aku yang dulu.
yang bebas dan happy.
heh, poyolah.
harini jumpe MR.HUBBY
tak rancang sangat pon. tapi nak jugak.


kul 1030pagi kat serdang.
1115 kat Labu.
haris ambek.
tempat pertama tuju??
Jusco seremban.
terminal 2
terminal 1


makan2.
The Green Hornet sampai pecah perut.
jalan2.
balik.
ops! i'm got  a new watch~
thanks b..sayang taknak.
tapi b pakse, terime.
nice. pandai b pilih. ;p


yea, satu jalan cerite yang sangat ringkas.
dalam hanye 5 jam saje jumpe.
tapi kenangan dan kebahagiaan yang diciptakan?
kekal selamanya.



bersame Ray ban kesayangan beliau tu


bersama buah hati kesayangan beliau tu..


die lagi..


lagi die..^_^


haha.. ni versi rame2 terbang lalu terlanggar mate.


"b, gambar kite takde pon?????.."
tap! satu gambar dengan die. complete. heh.

tercipta satu kisah lagi dengan die.
haha..
aku sedang mencipta kebahagiaan diri aku sendiri.
dengan die.
doakan aku. teramat menyanyangi die.

p/s: aku bukan dalam dilema lagi.


10 comments:

Cik Siti Rahmah Bahrom said...

hai abg haris...! :))

diana said...

selamat berbahagia lah ye..
hehe:0

diana said...

selamat berbahagia lah ye..
hehe:0

diana said...

selamat berbahagia lah ye..
hehe:0

maria_m0hamadiah said...

@ema:

hahaha.. lagi? lempang lelaju kang.....

maria_m0hamadiah said...

@kak diana:

hehe.. terima kasih.

dee said...

aku up gambar post date nak?? hahaha neway, happy always!!! cepat kawen!! =P

maria_m0hamadiah said...

@madi

hehe.. eleh, bukan gambar date pon! ko amek gambar aku sorang jek kan..^_6

KayRole KaiXa IskanDar said...

abe aris!!!!!!!!!!!kah kah kah kah

maria_m0hamadiah said...

@kerol

jangan abang2. sebab aku pon tak panggil die abng. hahaha