Saturday, January 22, 2011

sarapan coklat~

story-mory by mariatul yang kepoh dan bijak.


pagi ni sarapan aku simple. tapi mewah. mewah dari segi rase dan tekstur. sedap giler. bukan promot tapi nak korang cube..=)



buat kopi or ape2 air yang korang suke,
tapi panas2 tau, baru terasa nikmatnye.
theen, korang nampak tak ade biskut tu? haa... ni promot biskut.
TIM TAM.
pernah dengar??
ni....


kalau nak rase sedap,
koranag gigit sikit hujung2,
then, try buat biskut tu macam straw.
minum air yang korang buat panas2 tu.
nanti coklat tu cair, korag akan rase nikmat dan menariknye biskut tu..
tak cukup 1 atau 2, tapi paling kurang, 3..=)
sedap! cube try test la..=p

p/s: thanks to Mr.Burger for the biskut...



8 comments:

masmurni said...

saye sarapan KEK COKLAT!
Home made

maria_m0hamadiah said...

@masmurni

hehe.. sedapnye!!!

adeqmanje said...

oh!sgt sedap!mahu tim tam juga!hahaha..

maria_m0hamadiah said...

@kak su: sedap kan? hehehe.. suke2 sangat..=)

adeqmanje said...

suke2 juga..wee!!~ ;)

maria_m0hamadiah said...

kak su:

hehe.. tak sabar nak menikmati lagi.^_^

Cikgu Fikri said...

saya suka sarapan COCO CRUNCH COKLAT!!!!!
sgt sedap!!! :)

maria_m0hamadiah said...

@cikgu fikri

hehe.. saye belum mampu nak sarapan semewah tu..^_^