Friday, January 21, 2011

hey hey~ kasut baru ke??

story-mory by mariatul yang kepoh dan bijak.


haha.. entry riak! *ala, bukan mahal mane pon.
macam dalam entry lepas, aku dah kate nak beli kasut baru kan.. sebab kasut lame tapak dah koyak. kalau ade adek aku, confirm aku suruh die jahitkan balik semula jek. sayang weh.. lame dah kasut tu..segala sukan aku buat main dengan kasut tuh... huuu~


err... nak publish kasut baru boleh tak?? * nak jugak kalau korang tanak bagi pon.
sebab aku suke kasut baru ni.=))



comes in purple


okayh.. ni jek.. tanak banyak2. siap la ko kasut. semua benda pon aku nak buat dengan ko. dengan jogging, handball, segala benda pon aku akan buat dengan ko. aku suke ko. ko comel. sebab?? ko warne purple. hahaha~ puas memilih, akhitnye aku memilih ko menjadi teman hidup aku. 

setia dan kekallah bersama kau wahai kasut. ^_^ *wink2.

p/s: nak beli kasut new balance tapi belum masanya..^_^* baru kate nak setia. haha~




6 comments:

misyamissyou said...

uh..kite dh lame xbeli kasut cm ni..sbb yg lame leh pakai lg..hehee

fildarus said...

jga leklok yeee.bg kgmbiraan kpdnya..tngk smlm bl awk pgng dye trus tersnyum..ad gak manusia ingnkan dye

maria_m0hamadiah said...

misyamissyou:

haha.. takdela.. ni dah lame tak beli.. dah 4tahun kot..=)

maria_m0hamadiah said...

fildarus

hehe.. saye nak jage die!!

anamizu said...

wahh3 kasut baru ye???
jage die leklok ye cik maria..hihi

recent post : |ikan unik|

maria_m0hamadiah said...

@anamizu

haha.. terima kasih.. mesti jage baik2 punye~