Friday, January 21, 2011

bila ada antara dua pilihan~

story-mory by mariatul yang kepoh dan bijak.


salam.. hey, ape yang korang rase kalau korang ade dalam dua pilihan yang korang tak mampu nak buat keputusan. mesti korang rase nak dua2 kan? atau pon kalau boleh korang nak tinggalkan semua then korang tunggu jek yang lain..


tapi...


kalau ade pilihan lain. kalau takde??
err..aku bukan la tersepit sangat. tapi kadang2 aku nak jugak normal macam dulu. ade life aku sendiri. bebas nak buat ape. tapi masalahnya aku rase aku nak dua2. *shit la perempuan macam ni.
nak2 pulak terpakse memilih antara dua lelaki yang aku rase sangat baik dan memenuhi ape yang inginkan. errr...*yes, i'm stupid to be woman like this.


aku tak kisah ape yang orang nak kate. yang aku tahu, aku yang alami. dulu, aku keji giler dengan orang yang macam ni. tak cukup dengan satu. sekarang  padan muke aku *okay, memang sesak dalam situasi ni.


aku sedaya upaya nak beri dan dapat yang terbaik. tapi at the end? no one knows..
buntu!
atau aku pilih exit??

erm.....




p/s: yes, feeling like stupid and shit.



6 comments:

hOtMaMa said...

susah2 pilih jerk dua2..hikhik ;p

maria_m0hamadiah said...

@hotmama

hehe..perempuan tak boleh kawin ramai mama!

adeqmanje said...

ok..situasi ini sgt sme..xsuke bile dlu bebas jek, nk g mne2 dgn spe2 pn ley..tp skang cuti pn xley g mne2 sbb cik abg xde n xsuke kite kuar dgn owg lain..aiyak!bunyi cm xbersyukur kn?huhu..

maria_m0hamadiah said...

kaksu

die sayangkan kaksu tu.. bersyukurla akak tak alami macam saye..

adeqmanje said...

ahaha..ade reply di blog utk entry ni.. :)

maria_m0hamadiah said...

haha.. mesti ade kak su!