Tuesday, January 4, 2011

adohai bahasa sms~

story-mory by mariatul yang kepoh dan bijak.




bahasa melayu sekarang makin advance!
aku yang pure melayu ni dah makin tak paham dengan bahasa melayu yang di 'sms'kan. hahaha.. adohai...


siang tadi ade la aku mesej ngan dak di. die aku baru kenal mase kem haritu.
ade keje sikit yang perlu aku dan die selesaikan sesama


korang, ape sx tu?
sebab die mesej aku cam ni,
"atul, nak pergi sx tak? dah nak gerak ni"


apekebenda lak benda ni. 


SEX?
haish, takkan die nak pergi sex?


x selalu merujuk kepada "TAK"
so, aku konklusikan STAK.
apekajadah plak stak ni...


pikirrr......




pikirrr.......





pikirrr......




pikirrr......

lame pikir baru perasan,.... lorhhhhh
rope-ropennye..........



















SEKALI??




p/s: alahai bahasa ibunda ku..~







4 comments:

Wahida Nasution Thakhrim said...

alaa.. bukan panjang sangat pun teksnya sampai nak ringkas sampai macam tu sekali.. ada juga kena macam ni last2 member tu terus call sebab saya tanya banyak kali sebab tak faham.. ha3

maria_m0hamadiah said...

@wahida

hehe.. penat la berusaha nak paham.. tu pon fikir sendiri.. hee~

KayRole KaiXa IskanDar said...

sexxx???wahhhhhhhhhhhhhhh~
atulllllllll~ish ish ish..
ghahahahahahahaha

maria_m0hamadiah said...

@kerol

hahaha.. dah tu jek paling dekat dengan sx!!