Thursday, December 16, 2010

the most valuable time

story-mory by mariatul yang kepoh dan bijak.



Salam..
Sekarang aku dah ade rutin baru…
Jogging. Hahaha
Bunyi cam giler gaban jek berjogging..
Tapi aku tetibe suke giler.
Sebab jog dengan family feel lain sikit.

Pukul6 pagi dah berjogging. Awal giler kan?
Tapi akusuke. Tenang. Xde orang nampak.
So aku boleh lah nak lari sesuke hati aku
Kat tengah jalan tu ibarat jalan tuh aku yang punye.. heee~

Kul7 sarapan dan terus kemas umah. Pastu aku mulakan ativiti haram.
Apakah?
Sambung tido.
Lantaklah orang nak kate anak dara hape. Menarik. Hahaha
Bangun semula baru mandi dan masak untuk tengahari.
Aku agak suke rutin ni.
Tapi kalau boleh takanak lah amalkan selalu sebab aku
Takut terbwak2 ke sem depan. Dan lah ade kelas area kul 10 kan.. hehehe
Apelah.

Petang pulak aktiviti dengan  family jugak. Berkebun.
Seronok!
Kat belakang umah dah banyak batas sayur.
Oh yea.. lupe nak bagitahu.
Parents aku dah tak berniaga lagi,
Sebab nak berehat. Aku suke.
20tahun aku hidup jarang sekali bangun pagi aku ade parents.
Jarang dapat sarapan same2.
Jarang ade kualiti itme sesame.
So, aku sangat hargai mase sekarang. Semua pon aku kongsi dengan parents.
Live.
Laugh
All together.
Suke betul..hheee~

aku nak upload gambar.. tapi ade problem lak. lain kali ok..^_^

p/s: i've found the most valuable time in my life..



No comments: