Friday, December 24, 2010

rahsia masa kecil #3-anak patung

story-mory by mariatul yang kepoh dan bijak.


sekarang bebear.
aku tak pernah ade anak patung.
TAK PERNAH ade.
jeles tengok kawan2 aku semua ade anak patung.
beselah.pompuan kan. 
kirenye macam wajib.
ade sekali akak aku beli kat genting. kecik. tu jela aku pinjam.
tu pon puas gaduh oh...


die dala kedekut. aku plak kalau nak,
tak kire lah sape punye. sape tanak weh. comel jek.
tapi tulah. aku kan ganas.
bile main jap jek, aku pulang balik. 
sebab maklumlah. geng aku ni laki sume.


bile dah besar pon, aku ade 3 jek.
yang first, my sayang yang bagi. thanks~
mase die belikan, aku cakaplah,
ni first time aku dapat anak patung.
die gelak!
yea.. aku memang padanla kan..
tak pandai nak bergaya.
sure2 tak sesuai nak kumpul benda2 ni.. hahaha



from my sayang. the first bear.


p/s: rase macam taknak dah. tapi kalau ade yang nak bagi lagi, silekan. haha,



1 comment:

KayRole KaiXa IskanDar said...

tunggu birthday la,atul..bg patung dari tambun..kot..haha