Wednesday, December 29, 2010

award friendly form achikz~

story-mory by mariatul yang kepoh dan bijak.

harini dapat award.. namenye friendly award. hehehe. treima kasih kepada pemberi award...

(klik untuk ke tuan rumah yang comel ni...)

ni award!


hehe.. rase macam tak percaya bile achikz bagi award ni. aku ni takdelah bagus mane pon..(bagus la jugak) heh, sudahla kau mariatul..berangan tak sudah.

pedapat aku pada blog achikz ni, okey.. secara keseluruhan menarik. orangnya cantik, blognye ringkas dan tak serabut. kire senang hati lah aku nak bace entry dan komen...
beselah.. tiap award ade soalan, ade tag2.. meh sini..

tempat yang paling aku nak pergi
soalan ni bf aku pernah tanye. aku jawab pulau sipadan. aku takkan jejak pulau tuh selain untuk berbulan madu. hahaha.. sangggup tahan nafsu nak kesana as long as aku belum berbulam\n madu. lepas dah h.moon kat sane, baru boleh jejak banyak kali.. jage kesucian pulau. hahahaha

3 perkara menarik tentang diri sendiri.
  1. aku baik
  2. aku comel
  3. aku manje
ok, tag!




6 comments:

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

cantik award itu!!! tahniah!!

MiZi said...

hahaha ramai gak dapat award ni ekkk

http://contengcorner.blogspot.com/2010/12/bual-maya-mizi.html

CikBulat said...

thanks dear,dah ambil..

MiZi said...

mizi nak ajak baca kisah sedih mizi

http://contengcorner.blogspot.com/2010/12/sedih-yang-aku-redha.html

hu¤čna™ said...

waa..terimaakasihh..(:

maria_m0hamadiah said...

@husna

haha.. same2...