Tuesday, November 9, 2010

wajah baru..lebih matang.

story-mory by mariatul yang kepoh dan bijak.

salam...korang nak cari sape? haaa...sape??? mariatul? nak pergi mane plak tuh.. betulla ni blog die.. betull tak tipu....dah berwajah barulah.. hehehe..dah tukar.. ade yang marah2 aku kenapa tukar.. die kata dah comel tukar plak!!
ala..bukan pe.. aku rase dah bosanla dengan wajah lame... edit sane, edit sini.. terhasil la yang ni..
simple.. tapi aku tak bape puas hati.. takpelah...nanti aku tukar lah.. aku kan....

jelas kan?

aku memang suke tukar benda2 template...

sebenarnye aku saje2 gatal nak bagitahu aku sudah sihat sepenuhnye! 
Alhamdulillah..sihat sebelum exam...
kenapa?
La...kan dah kate aku demam... nak bukti? amek...

dah macam penyamun...

ubat die..

sebenarnye aku nak pergi pusat kesihatan pagi tu coz masalah dalaman aku.. tetiba pagi nak pergi p.k tu aku batuk dan agak nak demam2...
padahal pergi p.k elok jek.. balik terus aku rase tak boleh nak bangun...
sampai rumet aku pon tolong demahkan dahi aku..
after that barulah aku rase o.k sikit...sebab aku bimbang, esoknye nak balik,, takut tak sampai rumah aku, ke hospital lak nanti...

dan sekarang aku kembali bertenaga setelah melantak dengan lahapnye kat rumah.. hahaha.. makan je keje aku..kalau ayah aku cakap.
 "hujan ribut pon dah berhenti, kau makan tak siap"...

aku mesti jawab..
"ala bah, nanti kat sane semua nak makan kena beli.."
mase nilah mak aku back up terbaik.. coz mak aku ingat aku tak cukup duit sebab kurus..(kate die...)
hmm..balik sini, nak kena bertarung pulak dengan final exam..wish me the best.. i try do do the best that i never ever given for the last2 semester..=)

p/s: cintekan bahasa melayu klasik dan bahasa melayu moden.. i heart BAHASA MELAYu..(tiada kena mengena..)



1 comment:

ezyanie said...

awak pergi samun ape tuu ? hhahhaha