Tuesday, November 9, 2010

next award...

story-mory by mariatul yang kepoh dan bijak.

selamat malam.. ektueli aku ni nak update blog.. nak cerita kemane menghilang sampai kura2 pon boleh beranak kat blog aku ni... hehehe (beranak ke?..lantaklah...)
tetibe ade sorang budak comey suh aku p blog die amek award lorh.. hahaha.. amekla.. orang memberi kite merasa.. orang berbudi kite berbahasa... sah sengal tetibe jadi makhluk yang superior berbahasa dan berbahasi.. 
okeyh.. jom kite amek award aku..


pergh.. giler gedik aku bagi saiz besar2...ala..
bukan selalu pon nak dapat award.. berangan nak dapat award best actress festival filem malaysia tak dapat kan.. award ni pon ok la jugak.. 
dengan itu, ade la jugak sedikit ucapan pemenang disini..

"terima kasih kepada misapple kerana sudi memberikan anugerah ini kepada saye.. saye berasa sangat terharu..oleh itu, saye...saye....saye...isk3..."
(maaf, terlalu terharu dan sedih, maka aku kena turun pentas sekarang...)
ceh...poyo lah...

dah ade award, kenala ade tag2 jugak.. soklan2...haish.. soklan pekse tanak plak aku jawab erk...

1. Write 5 interesting facts about the person who gave u this award
talkative
shophaholic
tidur amat diutamakan
minat futsal
gila merah
mcflurry oreo harus bila p mcd
(haaa..ni beliau yang ngaku tau...=)

2. Write down 10 intresting facts about yourself and your hobby
suke coklat
suke kejutan
suke makan
suke perasan cantik..(memang..)
suke study..(tipu..)
suke main laptop (sebab abang bagi..)
suke hadiah..(sile beri)
suke pakai stokin siang hari (sejukkkkk..)
suke disayangi
suke suki...

3. 10 deserving recipient and describe them
semua makhluk yang suke kat blog aku

4. link the of the person who gives this award to u

5. spread the award to 15 bloggers who u like & u think their blog r awesome

semua..


p/s: aku terpakse pendekkan.. mengantok ah... lain kali la cerita kenapa tak update blog...


No comments: