Thursday, November 4, 2010

korang bijak, korang fikir...

story-mory by mariatul yang kepoh dan bijak.


harini aku nak tunjuk sesuatu kat korang.. jom check it!


korang rase ni ape benda???
jom aku zoom kan sikit...

haa...dah boleh kenal pasti??
meh sini sikit.. aku bawak p side lain...

haaa.. jelas tak?
or nak aku fokuskan?

ok dah nampak...

ni adelah sisa buangan daging burger yang dah rosak... mase buang ni baru detect yang daging burger yang dikeluarkan BURGER KING adelah daging BABI...
haaa.. ni lah burger yang korang dok bangga2 kalau dapat makan...yang arituh ade offer RM1 sampai korang rase rugi tak makan.. dan korang rase menyesal tak dapat beli dan berebut bak dapat burger RM1 ni...
korang bijak?
nampak lambang dah boleh fikir..
korang lagi bijak?
korang tahu ape step yang seterusnya kalau korang peminat tegar..
just sharing

p/s: aku tak pernah beli benda ni.. tak terasa nak makan.. tapi aku pernah TERmakan coz rumet aku belikan...




6 comments:

khaifaiz said...

Ni picas dari mane cik mariatul.. kalau dr malaysia alhamdulillah sebab sy tak pernah makan burger king

maria_m0hamadiah said...

khaifaiz: saye kurang tahu dari mane.. tapi yang pasti, jika makanan tuh dah bercampur..tak kisah dari mane dan ragu2..lagi baik tak payah makan...

misyamissyou said...

mcm bukan dr m'sia..tp mmg xpenah makan burger king w/pn burger is my favvy kot..hehe..McD pun skali je..slalu beli kat abg burger Ramli je..huhuu

maria_m0hamadiah said...

miss: hehehe.. ye ke.. tapi seingat saye, burger king tade sijil halal kat malaysia.. tapi tak tahulah kalau dah buat...

aibaks said...

ni gamba mek dapat kt mana? mesia ker?

maria_m0hamadiah said...

kurang pasti.. tapi diragui dan yang penting sijil halal pun rasenya takde...