Wednesday, November 10, 2010

kenapa kau...??

story-mory by mariatul yang kepoh dan bijak.


salam...
sedang tiada mood..
mahu menagis..
mahu merajuk...
kenapa elektromagnet sangat susah...
sape cipta...
sape yang kaji..
kenapa aku jadi mangsa...
kenapa aku yang kena tanggung hasil kajian kau.,..
kenapa aku kena belajar...
kenapa aku wajib ambil..
kenapa...;(


p/s: sakit dengan ElektroMagnet. dem.



9 comments:

diana said...

nak menangis??
meh2..
pinjam bahu akak..

:: maziNy raffilah :: said...

ye..ak setuju ngn ko atul.. sape cipta,untuk ape,knp mcm 2,dipraktikkan ke nt mse kite kje weyh?? huhuhuhu.. ase cm x jekkk.. pepon,,,tabahkan hatimu atol...walopon ati aku pon sakit jua... gud luck 4 em... n other subject yaw!!

relevan said...

Sabar dik oii..

maria_m0hamadiah said...

kak diana: waaaaa...(thanks untuk bahu...^_^)

maria_m0hamadiah said...

ziny:haha.. kan? ade ke keje apply benda sengal ni? waaaa

maria_m0hamadiah said...

relevam: kalau tak sabar da lama drop subjek ni.. padahal amek bile2 pun wajib gak,,^_^

*azni* said...

sabar yang..study ni ade naik turun nye..

MisApple said...

aik??? janganlah nanges.
banjir karang.
hehehe.

maria_m0hamadiah said...

misapple: susahla mis..;)