Sunday, November 21, 2010

jom tengok benda free...

story-mory by mariatul yang kepoh dan bijak.

salam semua.. amboi.. bukan main yek kalau tengok benda free.. 
laju jek korang nih!!!
haaa.. meh kite tengok ape barang free yang ade kat blog aku.. haaa... meh3....


ape kah yang free tu..?

aku lah.. hahaha
bukan barang free ok.. tapi...
aku bebas!!


free means, no....



yeyeye... exam dah tamat.. maknenye hidup aku lepas ni, online, makn, tido,online,makan, tido..hahahhaha giler la kau mariatul..
 dah la study week badan macam kena pam dengan pam beskal..
 haish~ takde kesedaran sivik langsung..

oh ye..
bukan saje aku bebas atau free dari study jek tau.. 
cube tengok ape yang free lagi....

kan?? free lagi...


p/s: free barang lain kali kalau aku dah kaye giler erk?^_^


6 comments:

MrShah53 said...

xdee ke org nk bagi umah/kereta/duit berjuta2 yang free..hehe

maria_m0hamadiah said...

haha.. harap2 adelah manusia yang nak buat macam tu....^_^

::@.L.I.N:: said...

hai mariatul

cikani said...

free=) mase ni laa nk enjoy kn kn kn=)
& xsabar nk tau result huhu

maria_m0hamadiah said...

ali: hai alin..^_^

maria_m0hamadiah said...

cik ani: hehe.. mestilah.l..