Thursday, November 11, 2010

berakhirnya penderitaan...

story-mory by mariatul yang kepoh dan bijak.




salam...
perasan tak ape yang berubah kat atas tu...tak?? cube tengok bebetul tagline aku tuh....ok, dah nampak kan??? kenapa entry sebelum ni aku letak
"story-mory by mariatul yang kepoh dan bijak.", tapi hari ni 
"story-mory by mariatul yang kepoh dan bijak"??


oh ye.. baru perasan yang aku sebebnarnye tak bijak untuk hari ini...diulangi yea.. hari ini sahaja...
aku sebenarnya baru balik jawab exam elektromagnet...hem.. ala subjek yang aku tahap muntah hijau study tuh...
macam mana exam? nampakkan kenapa aku letak tag tuh dah tak bijak..sebab benda ni la...adoyai..kecik hati dan limpa aku ngan abang mod (name manje lecturer aku)..
ade ke soalan die bagi semua soalan yang masuk kat tutorial??? penat jek aku study buku teks yang besar gajah serta tebal harimau tu..lain kali bagitahu la masuk tutor jek.. takdelah aku rase bebal sangat tadi...






tapi takpelah.. nasib baik aku sempat ulang tutor tu 2,3 kali.. sempat la jugak ingat yang mane satu...
dengan keadaan dewan yang sangat sejuk mencecah 20 darjah celcius bawah paras beku (anggaran aku yang azab tahan sejuk)..dengan sweater, kasut fully tutup serta berstokin, aku hanya mampu melihat jek kertas soalan aku sambil tangan tu ade kat dalam sweater.. kalau keluarkan tangan, aku macam orang parkinson...


pelik...kenapa orang yang control dewan tu tak perasan yang semua student menggigil sejuk?? atau... itu yang paling tinggi suhu yang die boleh bagi?? atau kulit die tak rase sejuk...
ni semua sempat gaklah aku pikir tadi.. hahaha sengal betul aku erk...


well, dah abes paper pertama.. ade lagi 4...fizik moden, kimia tak organik, bahasa inggeris dan elektronik analog....hopefully okay.. 






pada yang bw kat blog aku semalam.. i'm so sorry.. sekarang aku nak p jenjalan jap..nak lari or joging malas plak rasenya sejuk2 ni.. kat mane?? kat blog korang jeklah.. hahaha.. jom!


p/s:senang sangat soalan sampai tak tahu nak jawab yang mane satu.







No comments: