Sunday, October 3, 2010

WTC 11 september sengaja diruntuhkan??

salam..
tadi mate ni da mengantok sangat2.. nak terlelap dah.. tapi jalan2 lagi dalam blog.. bukak facebook, lame dah tinggal die sejak agak giler blog ni.. hahaha well, baru2 memang la.. 
jalan2 tuh adelah link video yang cakap pasal WTC or WORLD TRADE CENTRE yang runtuh 11 september 2001..








mule2 macam malas dah nak layan..coz aku rase dah basi...
tapi ade tertulis: Bukan Islam Yang Melakukan nya..
ya.. dari dulu aku agak ragu2 dengan ape yang dikatakan bahawa suspek utamanya adelah OSAMA LADEN..
so, dalam aku layan tuh, tengok ape yang dikaji semua.. just nak share...


jadi aku tinggalkan link kat sini..tengok taw!!



dan ternyata Islam difitnah, dan lebih menyakitkan hati aku, tuh.. rakyat Afganistan yang jadi mangse tu, sape nak bertanggungjawab? Bush yang cilanat tuh tuh ke? nope!! dieorang takde pembelaan dan peluang untuk di bela...moh ler kite sesame doakan keharmonian islam agar tak berlaku lagi benda macam ni...


p/s: just sharing..



No comments: