Monday, October 4, 2010

ramuan@jamuan rayer...

salam... semalam tak update blog, so, arini nak la ceriter2.. semalam penat sangat lah.. menagntok coz makan banyak... hahahaha.. makan banyak? yea... yang banyak makanan dimasukkan kedalam mulut... 


semalam ade jamuan raye kolej 12 upm nih.. so, pegi la jugak kan.. harga RM3 makan memang sedap.. tapi... tak dapat makan nasi himpit dan jugak lemang.. tula.. buat2 sopan nak ambik nanti, sekali nak pegi lagi, nah ko!! habis dah,,,terkaciwa la... hmm btw, kalau dah bersantek2, kenalah amek gambar.. ye tak? hahaha.. nah.. amek nih...


taraaaa...pembukaan.. si budak gemox!!


haaa.. ni la budak paling top malam tu, semua bangse nak bergambar ngan die! ape die ingat die bagus??? ape die ingat die hebat? erkkkk.. memang pon.. lalala~


pengarah program raye.. hahahaha


my fren.. syahmie..=)


arip yang selalu kena buli...


my crazyyyyy frenz!!!=)


sains bahan+sains instrumentasi...


sukenye semua amek gambu....


kawan2 aku..


they are crazy when someone take out a camera or hp...


antara yang paling menawan yea...


ok, this is niceeeee... and i lloooiiiiikkkkeeeee!!!

hope tahun depan punye lagi meriah dan teratur la yek.. da tahu ramai datang, nasi himpit letak banyak2.. emo!

p/s; semua ade muke aku.. coz ape? ni blog aku.. hahaha









4 comments:

siti rahmah bahrom said...

byk gambar aku jugaaa :D

apik pehe said...

wahhh..bestnyer dia beraya..tapi xder ajak apik pon..huuuuu

maria_m0hamadiah said...

ema: hahaha.. nanti ko copy sendiri lah...

apik: nanti kite p raye lagi ok.. tahun depan..=)

♥..permysuri_hati..♥ said...

nampak berseri tuan belog kite berbaju n bertudung oren...:) nmpk manje gitew.... hehehe