Wednesday, October 20, 2010

ponteng kelas amalan mulia??

story-mory by mariatul yang kepoh dan bijak.


bace tak ape enrty die?(ofcozla kan mase klik..)


DIKAJI OLEH PERSATUAN WANITA UNIVERSITI XXX


aku mule2 tak percaya statement ni.. pelik.. tak pernah plak aku dengar ponteng kelas ni sangat la mulia.. tapi perbincangan diadakan pada petang tadi oleh 3 wanita telah membuatkan aku seakan mengakui.. wakaupun agak bodoh.. tapi.. mungkin ye.. MUNGKIN!.. korang boleh terima dan menjadikan amalan korang.. mari kita ikuti ape yang dibualkan tiga wanita cantik, gedix, cergas dan manje gitu....


WANITA 1: kenapa kau tak datang kelas pagi tadi... malas erk!


WANITA 2: entah.. nape kau tak datang?


WANITA 3: aku syahid lah weh.. mase tengah perang2 dengan nafsu untuk g kelas, aku terus syahid.. tak sempat nak lawan...




WANITA 1: abes ni kenapa boleh datang plak? bangkit dari mati ke?


(terketawa sejenak..)






WANITA 3: pagi dah syhid, petang bangun lah weh...(gelak2..)


WANITA 2: mane kain kapan ko?


WANITA 1: eh, mane ade orang syahid pakai kain kapan?


WANITA 2: haahla.. lupe..


WANITA 1: eh, syahidkan mati mulia dowhh... aku nak join lah WANITA 3..


okey, berdasarkan perbualan itu, telah berlaku satu konklusi seorang aku dan mereka berdua..
korang agak2, aku wanita mane erk??


p/s: mohla kite memontengkan diri.. wahahahaha





No comments: