Sunday, October 3, 2010

pompuan? adeih...

salam semua.. hari pegi blogwalking, jumpe lah entry nak kenal jantina laptop ni.. entry ni amek kat cik tom... (kredit to cik tom).. hahaha.. so, cume nak bagitahu yang laptop aku nie adelah wanita@pompuan@gadis@betina... 
ala.. punyelah aku sayang kat laptop aku ni, pompuan rupenye.. tak best la...camane aku nak luahkan semua kate cinte aku aish.....


ha.. ni cik tom bagi.. aku tolong sebar kan jek..=)



1) Buka notepad dan paste ayat ini dalam notepad: CreateObject("SAPI.SpVoice").Speak"I love YOU"

2) Selepas itu tekan save. Ubah save as type kepada All Files (pastikan korang save di desktop supaya senang nak cari/buka nanti). save as = love u.vbs

3) Close notepad apabila habis save. Then double click file td (love u.vbs) dan akan dengar suara "i love u.

4) Cuba dengar btul2 suara "i love u" tu....suara lelaki ke perempuan? (Buka volume sekuat2nye ye)

5) Kalau dengar lelaki maknanya laptop korang tu jantan dan begitu le sebaliknya....

try lah.. 

p/S: hati sedang terluka...;(


2 comments:

siti rahmah bahrom said...

hahaaa.. aku nye lelaki! wa suka!

maria_m0hamadiah said...

haha.. aku akan lakukan pembedahan terhadapnye..