Sunday, October 31, 2010

kesalahan paling bangang abad ini...

story-mory by mariatul yang kepoh dan bijak.

selamat datang wahai sayang..lame kite tak jumpe kan...yea..aku jumpe kau mase tu dalam 5-6bulan yang lepas..lame sangat tak jumpe kau.. rindu!!!..tak tahu kenapa hati aku tertunggu-tunggu kedatangan kau.. yea.. sangat rindu sampai terabai kondisi aku pada saat ini..

oh ya sayang ku..
aku harap semua yang kau limpahkan pada ku nanti adelah kasih sayang yang ikhlas..ya, ikhlas! aku perlukan keikhlasan mu itu..aku perlukan limpahan nikmat dari mu dan semua yang kau ada, berilah pada..aku harap agar nikmat mu terus bersamaku sehingga nanti,..

stop!
geli la weh.. hak3.. btw, benda ni untuk sesuatu yang bergelar study week... lalala~
aku yakin almost semua universiti, kolej, institut, segala binatang yang bergelar sebuah institusi pendidikan sekarang tengah bersedia untuk menghadapi hari2 final..

oh ye, dah lebih kurang 3 jam aku mengadap kimia, analog dan fizik moden...(banyak nya..)
sekarang aku stop jap..aku rase tahap kebebalan aku dah mencapai tahap maksimum la!!
ade ke aku baru bukak satu nota yang aku rase tak pernah ade!
dan nota itu adalah nota KIMIA! yea..sekali lagi.. KIMIA...
patuttlah dua2 test aku hampeh..aku tercari2 mane datang soalan ni sebab aku rase macam tak pernah ade.. tu diaaaaaaa.... cerdik kuasa 28!! haish.. mariatul oiiii...kau ni otak dah tersumbat aku rase...

rase macam bodoh jek.. 


oh.. baru nampak apekebanda paramagnetism ngan dimagnetism tuh...
lalala~ konfem A final ni.. ahaks!


tula... makan lagi semut banyak2..kan otak dah jem sampai benda yang depan mate tu pon kau boleh buta.. hahaha..kalau mak aku tahu, aku rase satu jek yang mak aku akan buat.. !
gelak secara bejemaah bersama2 dengan kakak aku yang giler suka gelakkan aku tu.. oh yea, tidak cukup korun jika abang dan adik2 aku tidak mentertawakan aku bersama yea..kerana mereka pantang tengok aku buat salah.. mahu kena kutuk.. hahaha..alahai anak omak...

ni la muke yang cerdik2 sengal..
eh, sengal2 cerdik.. coz sengal lagi banyak daripada cerdik...hehehehe

muke sengal jelas terpancar disini yea...


oh yea.. setelah berpenat lelah menhupdate blog tersayang angat ni, aku terdapat berita bahawasanya aku perlu mengambil binatang yang bernama RETEST ya.. untuk binatang yang bernama ELEKTROMAGNET... alahai.. aku rase macam makin worst jek..
oh no.. abang mod! c u in court! eh salah lagi..
(tengoklah sengal yang amat aku ni...)
see la nanti abang mod.. mesti result aku akan lagi baik dari sbelum ni..hahahaa..
abang mod dah tak boleh nak cakap aku tak cerdik lagi.. yayayaya...

rasenye aku perlu melaporkan diri untuk magnet yang memanggil2... yang mane dah balik atau nak membalikkan diri, aku ade hadiah yang best.. nah amek...




HAHAHAHAHA
STUDY TAU KAT UMAH..^_^


P/S:saye p study dulu.. kenang daku dalam kepala lutumu.. ohoi....! sengal menguasai diri..=)



6 comments:

siti rahmah bahrom said...

hahahaaa mls stdy!!!!

maria_m0hamadiah said...

hahaha.. balik semula la kan...

khaifaiz said...

baru jmpe tmpt tekan2 nk komen... hehe.. btw gudluck for u miss mariatul.. hope success always :D

She's retarded said...

fuyoo, chemist kat u lg susah ek

maria_m0hamadiah said...

khaifaiz: kesian kamu..=)

maria_m0hamadiah said...

she: haha.. susah tu takde la sangat tapi kalau dah pemalas ni kan..=)