Friday, October 22, 2010

keputusan nyanyi tamil..

story-mory by mariatul yang kepoh dan bijak


btw, entry ni dah lambat around 4 hari camtu coz aku menyanyi mase hari isnin...
bayangkanlah firsty time nak menyanyi..nak sebut perkataan pon susah.. apetah lagi nak menyanyi..
pada yang nak tahu aku nyanyi lagu pe..link sini...


kelas start kul 6 tapi jantung ni berdegup dari pukul 5 lagi.. takutnye kemain lagi..
masuk jek kelas, semua orang menyanyi slow2..
dah macam mengaji..hahaha
then, lecturer bagi arahan sape nak volunteer dulu? 
ofcozla takkan ade yang nak la kan.. last sekali semua budak india yang nyanyi dulu..(memang patut..)


then, mase kengkawan aku nyanyi, sumpah pecah perut gelak2.. siap ade lec suruh berenti takut dah tak jadi bahasa tamil.. hik3.. klaka la..


it's my turn.. aku bukak lagu.. ketawa2 dulu baru nyanyi.. senyap jek dak2 ni...
stop! lec cakap.. ish, penat aku praktis sampai abes, 2 rangkap jek lec bagi aku nyanyi.. baru nak goyang2!!!
takpelah.. suara tak sedap pon.. isk3..=[


tibelah saat yang ditunggu..kategori melayu, higest budak yang duet laki pompuan.. no wonder la.. aku pon suke dieorang nyanyi..18/20 ok..
tinggi tuh...
then, second place di konsi 3 orang.. 17/20.. tekalah sape??=))


aku dan 2orang lagi dak laki..
lalalala~ girangnye rase.. kena puji dengan lec kate aku pandai menyanyi..=
ahaks!! bertambah kembang la yek.. hik3...


sebelum keluar, sir tarik beg aku dan cakap 
"pandai awak sebut dan nyanyi lagi tamil tadi.."
wah... blushing2 jap aku.. hahaha


p/s: ade rakaman.. video akan diupload sekiranya permintaan komen2 peminat memberangsangkan..=p

4 comments:

Nana Farhana said...

hiks..upload laa nk tengok jugak nyanyi lagu tamil

maria_m0hamadiah said...

nana: hehe.. baru sorang mintak.. belum memberansangkan lagi..=)

fadhli said...

youtube please? hehe :)

maria_m0hamadiah said...

fadhli: oh no..=)) malu giler...