Monday, October 18, 2010

Jom join contest muke itik itu cun miznorul!..=D

salam...
haihaihai.. malam ni takde keje sangat.. so, banyak la berblogwalking.. tadi jalan2 jumpe satu blog ni.. ade contest uols! btw, aku tak pernah lak join benda2 macam ni.. tapi memandangkan aku pernah bergambar camni baru2 ni akibat bosan.. aku terpikir nak try nasib.. hehehe.. haha.. ni contestnye...

ni link aku bagi kat korang yang nak join... MIZNORUL
dannnnn.... ni dia...
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

.hahaha.. ni ngan anak sedara aku yang first.. tak harap pae.. just suke2..=)

p/s: saya nak tag ema dan fatin!




4 comments:

MiszNoRuL said...

salam, hai..
terima kasih sbb join (^_^)
gud luck !~

Eksotika Blogger said...

hahahaha tahniah sebab join..gila jadiik muncung kaw..hahaha

maria_m0hamadiah said...

anak sedara aku yang banyak bantu ok..=)

maria_m0hamadiah said...

:party