Friday, October 1, 2010

cerita 14jam hari jumaat..

duration: 14 jam..
mase diambil: 8 pagi-10 malam..
tempat; sekitar upm..


penat..=( harini sangat penat!! kerana salah sendiri ok.. padan muke aku.. baru balik jawab test elekronik analog dengan senyuman penuh kebanggaan kebangangan... haish.. mate macam dah takleh nak bukak tapi aku masih lagi nak update blog..;)


oleh kerana bizi yang amat sangat...buat-buat bz, aku yang tanggung akibat ni.. takde mase langsung nak belek nota analog apetah lagi nak bace dengan mendalam nya.. waaa...macam nak menangis bile jadi macam ni.. khamis malam aku still ade test english dan meeting sektor yang memang buat aku suck even aku balik awal sikit.. letih sangat!! so, aku terus nak tido.. dengan harapan pagi jumaat boleh study...


weheartit


masuk kelas pagi jumaat.. fizik moden.. ape yang pensyarah ajar aku dah buat tak kesah.. langsung! diulangi yea.. langsung aku tak dengar.. dalam kepale otak aku 1 jek.. analog200!!! ala, bukan aku sorang jek,, ramai lagi yang study kat belakang.. dlam hati..( banyaknye tak study lagi...;((((  )


weheartit


ambik inisiatif, balik kelas terus pegi library.. study sampai perut lapar.. keluar makan jap dan study lagi.. sampai la pukul 4 petang... risaunye dalam hati.. tapi dah letih...
weheartit


balik bilik jap, basuh baju!! dan tido 10minit.. ya Allah.. macam tido 10jam.. bestnye...tapi aku still bangun lagi dan pegi library semula.. test pukul 8.30 malam.. 


weheartit


dalam pukul 6 aku pegi kedai makan.. makan2 jap.. tapi kat tangan still ade nota.. aku tak tahu nape aku risau sangat padahal yang lain giler suck aku buat bodoh jek..
tapi maybe aku taknak buat salah lagi macam test yang lepas2 kot.. mungkin!!
tepat 8.30 aku jawab soalan dengan tersenyum indah berbunga riang.. petanda apakah? hahaha.. aku pon tak tahu nak tafsir pearasaan aku...=)
ok, nak pendek cerita aku pon adelah kat atas katil dan menunggu mate untuk roboh sekarang...;)


weheartit
weheartit

weheartit


p/s: maafkan saye yang pemalas ni...still senyum.. coz esok kena bangun awal..=) esok saye akan blogwalking semula!



2 comments:

Kairel Keflee said...

hey,u taking analogue too. wat course r u took?

maria_m0hamadiah said...

sains instrumentasi...;)