Saturday, September 25, 2010

kolej 12 dari langit.

mengatok! penat dah melayan abang mod a.k.a pensyarah elektromagnet...eh, bukan layan dia.. layan buku subjek die ajar jek...malam-malam ni memang takde kerja.. bukak internet..layan google map.. haish.. ape benda aku buat nih?  aku cume ikut gerak jari jemari aku nih.. eh, nampak serdang lak.. pe lagi.. search la universiti tersayang.. UNIVERSITI PUTRA MALAYSIA.. hum.. pastu nak buat pe? tengok buku magnet semula.. ahhh..malas la.. nak bukak kimia plak.. tapi tangan ni terus gak cilok2 map.. finally aku terfikir nak search mane aku skang ade erk? hahaha buang mase...




ha.. nampak lah beberapa buah blog yang di labelkan sebagai KOLEJ 12.. banyak sangat la..aku pon tak comfirm aku dok blok mane.. bhahaha.. ni kalau pengetua tahu, mau aku tak duduk kolej lagi sem depan nih.. hak3...


weheartit


p/s: kimia pulak..=)


2 comments:

siti rahmah bahrom said...

hahaaa... sengal. jiwa kacau jiwa meronyan saat nak test! masing masing gilooo :D

maria_m0hamadiah said...

haha.. tada keje lol... heeee