Sunday, September 19, 2010

jenjalan buang mase

well, dari ari jumaat aku kat kolej yang tak berapa nak indah nie..(indah la jugak..)
so, supaya aku tak mati kebosanan, aku mengambil kesempatan ke Klang, umah kawan aku, EN HAFIZ yang super duper best.. yang paling best adelah SPAGETTI BOLOGNESE dirumah beliau.. makan 2 pinggan! who cares, lagipon hafiz yang suh makan lagi coz dari dalam kete aku sebut LAPAR,LAPAR, LAPAR... hahaha.. yang teramat best lagi dapt DUIT RAYE! sumpah malu kowt, aku dah besar la.. thanks to AUNTIE,.=)



sekadar hiasan kerana tak sempat nak klik mase makan..=)





zalikha farhah ismail..





mohamad hafiz bin hazman


gambar tersebut adalah di hadapan rumah hafiz...sangat menarik..
i wish i can get it one..=) jiran ngan hafiz la..




then, kiteorang p AEON JUSCO yang hanye 5-10 minit jek dari umah die..then, klik3...bergambar la puas2.. ade sorang lagi pian baru sampai kerana beliau pada mulanya taknak.. tapi sebab kekasih gelap dia...HAFIZ kol merayu2, pian pon setuju.. malas taip..nah...



try jek.. tak beli pon...^_^



sape lagi cantik? akula.. die takde muka...=)



ambik kesempatan ke atas ikha..^_^










pastu tengok wayang citer RESIDENTS EVIL 3D..haha.. first time tengok 3D sangat teruja.. hak3... saje jerit2 dengan ikha supaya nampak la yang aku mengikuti citer tersebut dengan fahamnya.. hak3...

p/s: teringat lagi spagetti.. hafiz, nak lagi pls...^_^


3 comments:

Anonymous said...

lol....bole2....dtg ah lagi ye...


by hafiz

siti rahmah bahrom said...

aku mahu jugak.....!!!!!!!!!!

maria_m0hamadiah said...

hafiz: yeyeye... nanti free nak datang umah ko... nak spagetti lagi!!

ema: nanti kite g lagi er..=)