Tuesday, September 7, 2010

biiipppppp...

lame tak update blog sejk balik ni.. maklumlah..internet kat umah ni tak laju pon.. guna gprs jek.. nasib baiklah kat sini tak ramai pakai beruk.. kalau tak meu panjat bumbung nak on9.. hahaha

so, sepanjanga balik ni semuanya best.. 1st, aku boleh tengok si comel aku, AZRA berjalan! sangat sweet,. dengan pampers kat tetengah.. terkangkang-kangkang die jenjalan.. hahaha.. kelaka giler..
pastu aku ade tengok die try baju raye die.,. baju kurung.. nak marah2 jek coz kain die taklah besar mane, tambah pampers kat tengah tu.. tension giler..hehehe

then, bile balik rumah, lain plak citer.. sume nak kena kemas.. hee~ penat tahap gaban!tapi puas hati coz semua pihak terlibat.. diulangi SEMUA!! jadi rase la kemeriahan tersebut..^_^
da.. sesuatu telah berlaku!.

langsir rumah aku telah bertukar kaler.. sangat simple.. tapi 

NNAAAAHHHH kau..

thanks to: google coz laptop akunye bluetooth prob

serius kalau korang datang, mau pitam 2 minit.. haha.. but aku suka.. jadi bersemangat dan terexcited akibat dari warna tersebut.. hehehe^_^

raye ni aku sekadar kat umah jek.. coz sedara mara aku yang bakal datang kesini..juadah??mak aku kate nak masak nasi minyak or nasi beriyani.. tengok jekla..

p/s: coz aku tukang makan jek..


No comments: